ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κατερίνα Παπουτσάκη,


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς χώρισαν πριν από τρία χρόνια, τον Νοέμβριο του 2022.
Μετά το διαζύγιο, η ηθοποιός έλαβε την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών τους, καθώς ο Πιλαφάς δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, με αποτέλεσμα την ερήμην απόφαση.
Ο επιχειρηματίας προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, διεκδικώντας τη συνεπιμέλεια των παιδιών, με στόχο να συμμετέχει ενεργά στη ζωή τους.
Την Παρασκευή, 25 Απριλίου 2025, εκδικάστηκε το αίτημά του για προσωρινή διαταγή, και η απόφαση για το αν θα λάβει συνεπιμέλεια αναμένεται σύντομα.
Κανένας από τους δύο γονείς δεν παρευρέθηκε στη δίκη, ενώ κατέθεσε ως μάρτυρας η μητέρα του Πιλαφά.
Ο δικηγόρος του, Νικόλαος Λιμπάντσης, μιλώντας στην εκπομπή «Το πρωινό μου» του ΑΝΤ1 την ίδια ημέρα, ανέφερε ότι ο Πιλαφάς είχε κριθεί ερήμην σε προηγούμενο αίτημα της Παπουτσάκη, που της εξασφάλισε την αποκλειστική επιμέλεια.
Τώρα, διεκδικεί συνεπιμέλεια για να περνά περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του, τονίζοντας τη σημασία της παρουσίας και των δύο γονέων στη ζωή τους.
Παρόλο που ο Πιλαφάς έχει επικοινωνία με τα παιδιά, ο χρόνος του είναι περιορισμένος, και ζητά από το δικαστήριο τη δυνατότητα να ασκεί πληρέστερα τον ρόλο του πατέρα.
Η προσωρινή διαταγή εκδικάστηκε, και σύντομα θα ακολουθήσουν ασφαλιστικά μέτρα για την τροποποίηση της απόφασης.
Η σχέση του ζευγαριού παραμένει τυπική και επικεντρώνεται αποκλειστικά στα παιδιά.























































