ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκούρα τα πράγματα για τον πρόεδρο της Samsung – Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες

Σκούρα τα πράγματα για τον πρόεδρο της Samsung – Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με νέες κατηγορίες βρίσκεται αντιμέτωπος ο πρόεδρος τoυ επιχειρηματικού ομίλου Samsung Group, Τζέι Λι, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του ειδικού εισαγγελέα που διερευνά το οικονομικό σκάνδαλο διαφθοράς που έχει ξεσπάσει στη Νότια Κορέα.

Ο Λι κατηγορείται για απόκρυψη στοιχείων σχετικά με την εισαγγελική έρευνα που διεξάγεται, ενώ είναι ενδεχόμενη η έκδοση εντάλματος σύλληψης εναντίον του.

Δικαστήριο στη Σεούλ, ανακοίνωσε τη διεξαγωγή ειδικής ακρόασης προκειμένου να αποφασίσει για τα εντάλματα σύλληψης κατά του Τζέι Λι, αλλά και του προέδρου της Samsung Electronics Παρκ Σανγκ-τζίν.

Σημειώνεται ότι ο Λι, αλλά κι ο επιχειρηματικός όμιλος Samsung Group, αρνούνται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πώς οι προεκλογικές υποσχέσεις του Τραμπ χάθηκαν μέσα στον πόλεμο

ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Γεωργιάδη για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Οι πολιτικοί απατεώνες δεν έχουν ούτε όρια ούτε ηθικούς φραγμούς»

ΠΑΣΟΚ: «Λαγός» του Μητσοτάκη ο Γεωργιάδης στις μεθοδεύσεις κατά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας

Υποκλοπές: Στα δύο «σπάει» η δικογραφία – Στον Άρειο Πάγο η έρευνα για κατασκοπεία

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη Βουλή η νέα δικογραφία για Χατζηβασιλείου και Αθανασίου της ΝΔ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr