ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Samsung, Διαπλοκή, Διαφθορά, Δικαιοσύνη, Νότια Κορέα, Παρκ Γκεούν Χιέ, Σεούλ, Σκάνδαλο,

















































ΜΕΤΕΟ: Βροχόπτωση κατηγορίας 5 (ακραία) την Τετάρτη 21/01 - Σε ποιες περιοχές θα είναι έντονα τα φαινόμενα
Ευρωπαϊκή απάντηση στις απειλές Τραμπ: «Παγώνει» η επικύρωση της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ-ΗΠΑ
Συρία: Ο Τόμας Μπάρακ του Τραμπ πέταξε τους Κούρδους στα σκουπίδια και τους προέτρεψε να υποταχθούν στον νέο σύμμαχο των
ΕΚΠΟΙΖΩ: Επεκτείνεται η πρακτική των παράνομων χρεώσεων στους λογαριασμούς καταθέσεων
Νίκος Δένδιας και Ίσραελ Κατζ: «Λειτουργούμε ως ένας άξονας σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στις 9 Μαρτίου θα αρχίσει η δίκη του προέδρου του εταιρικού ομίλου της Samsung, Τζέι Λι, για τις κατηγορίες της δωροδοκίας στο σκάνδαλο διαφθοράς που συγκλονίζει τη Νότια Κορέα, σύμφωνα με δικαστικές πηγές στη Σεούλ.
Υπενθυμίζεται ότι ο Τζέι Λι συνελήφθη στις 17 Φεβρουαρίου για τον ύποπτο ρόλο του, στο οικονομικό σκάνδαλο διαφθοράς που συγκλονίζει τη χώρα και ειδικότερα για κατηγορίες που είναι σοβαρότερες από αυτές της δωροδοκίας, γύρω από την υπόθεση της υποστήριξης που παρείχε η κυβέρνηση στην ενοποίηση δύο θυγατρικών εταιρειών του αναφερόμενου ομίλου, το 2015.
Ειδικότερα, κατηγορείται από τις Αρχές για δωρεές σε ιδρύματα που διαχειριζόταν η Τσόι Σουν Σιλ, στενή φίλη της τέως προέδρου της Νότιας Κορέας Παρκ Γκέουν Χε, με αντάλλαγμα την επιείκεια της κυβέρνησης.






















































