ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γρηγόρης Στεργιούλης, Δήμος Μάνδρας - Ειδυλλίας, Ελληνικά Πετρέλαια, ΕΛΠΕ, Ενέργεια, Στάθης Τσοτσορός, Χρήστος Σπίρτζης,

















































Ρεπουμπλικανοί προειδοποιούν ανοιχτά για καθαίρεση Τραμπ λόγω Γροιλανδίας
Ψυχρολουσία για τον Χάουαρντ Λούτνικ στο Νταβός: Αποδοκιμασίες και μαζικές αποχωρήσεις σε δείπνο υψηλών προσκεκλημένων
Συρία: Υψώθηκε η σημαία του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) στη Ράκα
Κατακλυσμός στην Άνω Γλυφάδα: Πώς μια 56χρονη παρασύρθηκε, εγκλωβίστηκε και πνίγηκε
Η Τουρκία παρατάσσει τανκς και αυτοκινούμενα πυροβόλα στα σύνορα με την Κομπάνι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με δωρεά 300 τόνων ασφαλτικών, θα συνδράμουν τα ΕΛΠΕ στην αποκατάσταση βασικών δομών του οδικού δικτύου των περιοχών που καταστράφηκαν από τις πλημμύρες που έπληξαν τον περασμένο Νοέμβριο την Αττική, όπως ανακοίνωσαν μετά τη συνάντηση που είχαν ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΠΕ Γρηγόρης Στεργιούλης και ο πρόεδρος της εταιρείας Στάθης Τσοτσορός.
«Η κίνηση αυτή δείχνει τον κοινωνικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει μια ελληνική εταιρεία», δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών ευχαριστώντας τη διοίκηση των ΕΛΠΕ, ενώ παίρνοντας τον λόγο ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας τόνισε από την πλευρά ότι η συνύπαρξη της βιομηχανικής με την κοινωνική δραστηριότητα είναι αλληλένδετες.






















































