ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μετά τον ALPHA αγόρασε και τράπεζα ο Oμιλος Βαρδινογιάννη

Μετά τον ALPHA αγόρασε και τράπεζα ο Oμιλος Βαρδινογιάννη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Όμιλος Βαρδινογιάννη, Τράπεζες,

Ακόμη μια εξαγορά από τον Όμιλο Βαρδινογιάννη αφού μετά τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha στα χέρια του (Ομίλου) περιήλθε και τράπεζα. Πρόκειται για την IBG, όπως ανακοίνωσε η EY που λειτούργησε ως σύμβουλος πώλησης.


Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

Η EY, ως σύμβουλος πώλησης της Λαϊκής Τράπεζας Κύπρου, ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας αγοραπωλησίας μετοχών μεταξύ της Ireon Investments Ltd., συμφερόντων του ομίλου Βαρδινογιάννη, και του Ειδικού Εκκαθαριστή της Λαϊκής Τράπεζας Κύπρου, κ. Κλεόβουλου Αλεξάνδρου, για την πώληση του 97,08% των μετοχών της Επενδυτικής Τράπεζας της Ελλάδος, του 94,52% των μετοχών της CPB Asset Management ΑΕΔΑΚ και του 100% των μετοχών της Laiki Factors & Forfeiters.

Νομικός σύμβουλος για την πλευρά του Ειδικού Εκκαθαριστή ήταν η Πλατής – Αναστασιάδης & Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία, μέλος του Δικτύου EY Law, ενώ για την πλευρά της Ireon Investments Ltd. η Ποταμίτης – Βεκρής Δικηγορική Εταιρεία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΓΣΕΒΕΕ: Μόλις το 3%-5% των μικρών επιχειρήσεων λαμβάνει τραπεζική χρηματοδότηση

Πέθανε σε ηλικία 90 ετών ο Γιώργος Βαρδινογιάννης – Σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία του

Τράπεζα Πειραιώς: Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου με αποζημιώσεις έως 220.000 ευρώ

DW: Το σκάνδαλο των funds πιέζει τον Ερντογάν

Η Τουρκία «έκλεισε» κρατική τράπεζα του Ιράν στην Κωνσταντινούπολη επειδή φοβάται κυρώσεις των ΗΠΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr