Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η κινεζική Huawei υποσκέλισε την αμερικανική Apple

Η κινεζική Huawei υποσκέλισε την αμερικανική Apple
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Παρά τον «πόλεμο» που δέχεται από τις ΗΠΑ και τις έντονες ανησυχίες ανά την Ευρώπη, η κινεζική Huawei επεκτείνει το μερίδιό της στην αγορά των έξυπνων κινητών.

Υποσκέλισε εκ νέου την αμερικανική Apple το πρώτο τρίμηνο του 2019, για να κατακτήσει την δεύτερη θέση παγκοσμίως, πίσω από την κορεατική Samsung.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, που δόθηκαν στη δημοσιότητα, είδε τις πωλήσεις της στην παγκόσμια αγορά να κάνουν άλμα κατά 50,3% στα 59,1 εκατ. συσκευές και το μερίδιο αγοράς της να σκαρφαλώνει στο 19%.

Στην κορυφή φιγουράρει η Samsung με τις πωλήσεις να υποχωρούν κατά 8,1% στα 71,9 εκατ. συσκευές και το μερίδιο αγοράς να διαμορφώνεται στο 23,1%.

Την ίδια ώρα η Apple είδε τις δικές της πωλήσεις να κάνουν βουτιά κατά 30,2% και το μερίδιό της να υποχωρεί στο 11,7% από 15,7% το πρώτο τρίμηνο του 2018.

Υπό πίεση βρέθηκαν και οι πωλήσεις της κινεζικής Xiaomi διαμορφούμενες στο 8% από 8,4%.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τουρκικό δημοσίευμα: Η στρατηγική μετατόπιση του Λιβάνου και η αναδιάταξη ισχύος στην Ανατολική Μεσόγειο (Daily Sabah)

Συνελήφθη στη Συρία εξέχων Αμερικανός ισλαμιστής δημοσιογράφος

STAR WARS: Η Ρωσία αναπτύσσει νέο όπλο «νέφους θραυσμάτων» για την εξόντωση των δορυφόρων Starlink του Μασκ – Φόβοι του ΝΑΤΟ για χάος στο διάστημα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ: Φόβοι ότι ο Πούτιν μπορεί να εξαπολύσει «ψυχεδελικά όπλα εγκεφάλου» – Διαγραφή μνήμης και «αποεκπαίδευση» στρατευμάτων σε μια τρομακτική νέα εποχή πολέμου

Ο Νετανιάχου σκοπεύει να καταγγείλει την Τουρκία στον Τραμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr