Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τα λουλούδια ΑΜΜΑ ROSES στη μάχη με τον καρκίνο του μαστού

Τα λουλούδια ΑΜΜΑ ROSES στη μάχη με τον καρκίνο του μαστού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καρκίνος Μαστού,

Η ΑΜΜΑ ROSES, το κορυφαίο brand στην Ευρώπη με αληθινά τριαντάφυλλα από ιδιαίτερες ποικιλίες μόνο από το Εκουαδόρ, που διατηρούνται φρέσκα χωρίς φροντίδα για 5 χρόνια, παρουσιάζει τον Οκτώβριο μήνα τη συλλογή «Endless RosesΤΜ Think Pink Edition» με το τριαντάφυλλο στο χρώμα του Pink Ribbon σε ειδικές πολυτελείς συνθέσεις.

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και με ένα διευρυμένο πρόγραμμα ενίσχυσης των οργανώσεων για τον καρκίνο του μαστού στα κράτη μέλη της ΕΕ, στην Ελλάδα υποστηρίζει τις δράσεις του «Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» προσφέροντας αντίστοιχο ποσό κέρδους από κάθε σύνθεση ύψους 5€-100€.

Η ΑΜΜΑ ROSES πιστεύει και επενδύει στη διάρκεια και για τον λόγο αυτό δημιούργησε όμορφες συνθέσεις σε ειδικά σχεδιασμένα πολυτελή κουτιά στο χρώμα και με το σχέδιο του Pink Ribbon με τα αυθεντικά Endless ΤΜ Roses τα μόνα αληθινά τριαντάφυλλα που διαρκούν 5 χρόνια και θυμίζουν καθημερινά και με τον πιο ευχάριστο και ξεχωριστό τρόπο την ανάγκη πρόληψης!

Με στόχο την ενίσχυση των σκοπών της «Endless RosesΤΜ Think Pink Εdition» η AMMA ROSES εγκαινιάζει την παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσφέροντας για κάθε νέο ακόλουθο που θα αποκτήσει τον μήνα Οκτώβριο στην σελίδα της στο Ιnstagram @ammaroses_com και στο Facebook AMMA ROSES, 0,03€ αναλογικά στις εθνικές οργανώσεις της ΕΕ για τον καρκίνο του μαστού.

Το σχετικό hashtag είναι #AmmaThinkPink

Επιδιώκοντας τη μέγιστη δυνατή υποστήριξη των σκοπών της εκστρατείας για την ενίσχυση των αντίστοιχων οργανώσεων, η ΑΜΜΑ ROSES θα διαθέσει τα προϊόντα της συλλογής “Endless RosesΤΜ Think Pink Εdition” κατά το μήνα Οκτώβριο σε ειδική εκπτωτική τιμή:

Μέσω του ιστοχώρου: www.ammaroses.com

Τηλεφωνικά: 210-3003 683

Και στο πρώτο στην Ελλάδα AMMA Corner στο ξενοδοχείο ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ στην Πλατεία Συντάγματος στο GB Corner.

Για τον έλεγχο της ενέργειας αυτής η Εταιρεία έχει απευθυνθεί σε έναν από τους πέντε μεγαλύτερους οίκους ορκωτών ελεγκτών παγκοσμίως.

Όλα τα EndlessTM Roses συνοδεύονται πάντοτε από το AMMA guarantee καθώς έχουν ειδικά χαρακτηριστικά που τα καθιστούν μοναδικά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σάρα Φέργκιουσον: H δήλωση της μετά την δεύτερη διάγνωση καρκίνου

Καρκίνος μαστού: Ελπίδες για την ανίχνευση του μόνο με ένα δακτυλικό αποτύπωμα

Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: Καρκινοπαθής περιμένει 47 ημέρες για βιοψία

Ελπιδοφόρο το φάρμακο Enhertu στη θεραπεία του καρκίνου του μαστού – «Θαυματουργό» το dostarlimab

Πέθανε από καρκίνο η 39χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός Σάρα Χάρντινγκ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr