Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» μεγάλη νικήτρια του 38ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας (βίντεο)

Η «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» μεγάλη νικήτρια του 38ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, ΟΠΑΠ,

Εκατοντάδες χιλιάδες υποστηρικτές της πρωτοβουλίας του ΟΠΑΠ για την ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού» συμμετείχαν στις δράσεις της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ», στο πλαίσιο του 38ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Συνολικά, περισσότεροι από 300.000 συμμετέχοντες χρησιμοποίησαν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς» και είχαν τη δυνατότητα, για έβδομη χρονιά, να συμβάλουν με συμβολικό τρόπο στο σημαντικό έργο που υλοποιεί ο ΟΠΑΠ, στα δύο μεγαλύτερα παιδιατρικά νοσοκομεία της Ελλάδας.

Από το σύνολο των δράσεων που πραγματοποιήθηκαν εφέτος, συγκεντρώθηκαν 3.058.328 πόντοι προσφοράς, τους οποίους ο ΟΠΑΠ μετέτρεψε αυτόματα σε οικονομική ενίσχυση.

Το ποσό αυτό θα προστεθεί στη συνολική επένδυση για την ανακαίνιση των δύο νοσοκομείων, την οποία ξεκίνησε ο ΟΠΑΠ το 2014, στο πλαίσιο της στρατηγικής του για την εταιρική υπευθυνότητα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, κ. Γιαν Κάρας, δήλωσε:

«Οι κορυφαίες εμπειρίες διασκέδασης βρίσκονται στον πυρήνα του οράματος και της στρατηγικής του ΟΠΑΠ.

»Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας είναι μια καταπληκτική διοργάνωση, παγκόσμιας κλίμακας, που συνδυάζει τον αθλητισμό και την ψυχαγωγία με τον καλύτερο τρόπο.

»Γι’ αυτό, στον ΟΠΑΠ, είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε στον Μαραθώνιο για μια ακόμη χρονιά, μέσω δράσεων για όλους τους συμμετέχοντες. Μέσα στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, η μεγάλη επιτυχία του Μαραθωνίου στέλνει σε όλους ένα μήνυμα αισιοδοξίας και επιμονής.

»Θα ήθελα, λοιπόν, να ευχαριστήσω τους διοργανωτές και τους χιλιάδες δρομείς που συμμετείχαν στους αγώνες. Συγχαρητήρια σε όλους».

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, κ. Οδυσσέας Χριστοφόρου, τόνισε:

«Για τον ΟΠΑΠ, ο Μαραθώνιος της Αθήνας δεν είναι μόνο μια σπουδαία αθλητική διοργάνωση, αλλά και μια μεγάλη γιορτή κοινωνικής προσφοράς.

»Με αφορμή τον Μαραθώνιο, καλέσαμε και εφέτος την ελληνική κοινωνία να συμμετάσχει συμβολικά, μέσω της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», στο έργο της ανακαίνισης των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της χώρας.

»Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο. Περισσότεροι από 300.000 συμπολίτες μας χρησιμοποίησαν την εφαρμογή και ο ΟΠΑΠ θα διαθέσει επιπλέον 3 εκατομμύρια ευρώ για αυτή τη μεγάλη κοινωνική πρωτοβουλία».

Ο Διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας και Χορηγιών ΟΠΑΠ, κ. Γιάννης Ρόκκας, σημείωσε: «Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας είναι ένα γεγονός με παγκόσμια ακτινοβολία, που αποτελεί ορόσημο για το ελληνικό και το διεθνές δρομικό κίνημα.

»Είμαστε, λοιπόν, πολύ χαρούμενοι που ο ΟΠΑΠ στηρίζει τον Μαραθώνιο της Αθήνας, ως Μέγας Χορηγός, από το 2010.

»Όλα αυτά τα χρόνια, η συνεργασία μας με τον ΣΕΓΑΣ έχει συμβάλει έμπρακτα στην εξέλιξη της διοργάνωσης, εστιάζοντας στην προώθηση των αξιών του αθλητισμού και τη διασκέδαση των φιλάθλων.

»Η φιλοσοφία αυτή αποτελεί, άλλωστε, τη βάση του χορηγικού προγράμματος μας, το οποίο έχει καθιερώσει τον ΟΠΑΠ ως τον μεγαλύτερο υποστηρικτή του ελληνικού αθλητισμού διαχρονικά.

»Στη διήμερη αθλητική γιορτή της Αθήνας, το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Νοεμβρίου, ο ΟΠΑΠ ήταν δυναμικά παρών, εμψυχώνοντάς τους δρομείς με διάφορες δράσεις.

»Επιπλέον, η «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», μέσω μιας πύλης σε σχήμα καρδιάς επί της Ηρώδου Αττικού, συνέχισε να συγκεντρώνει πόντους προσφοράς για την ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων.

»Για κάθε διέλευση δρομέα ή περαστικού κάτω από την πύλη της «Ομάδας Προσφοράς», ο ΟΠΑΠ πρόσθετε ένα ευρώ στη συνολική επένδυση για την ανακαίνιση των δύο νοσοκομείων».

Στην τελική ευθεία η ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων

Ο ΟΠΑΠ ξεκίνησε την ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» το 2014 και έως σήμερα έχει ολοκληρώσει το 88% του έργου.

Συνολικά, έχουν παραδοθεί 28 έργα ανακαίνισης, μεταξύ των οποίων 21 νοσηλευτικές μονάδες, συνολικής έκτασης 13.910 τετραγωνικών μέτρων και δυναμικότητας 510 κλινών.

Στην παρούσα φάση βρίσκονται σε εξέλιξη δύο νέα έργα». Συγκεκριμένα, πραγματοποιείται πλήρης ανακαίνιση και εκσυγχρονισμός του 2ου και του 4ου ορόφου του «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού».

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opapcsr.gr

Η πύλη σε σχήμα καρδιάς της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ».

Γιαν Κάρας, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Καμίλ Ζίγκλερ, Πρόεδρος ΟΠΑΠ.

Ο Γιαν Κάρας, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, βραβεύει τον Κωνσταντίνο Γκελαούζο, μεγάλο νικητή του 38ου Αυθεντικού Μαραθωνίου.

Ο Γιαν Κάρας, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, βραβεύει τον Κωνσταντίνο Γκελαούζο, μεγάλο νικητή του 38ου Αυθεντικού Μαραθωνίου.

Ο Σπύρος Φωκάς, Α’ Αντιπρόεδρος ΟΠΑΠ, βραβεύει την Κατερίνα Ασημακοπούλου, 2η μεγάλη νικήτρια του 38ου Αυθεντικού Μαραθωνίου.

Ο Σπύρος Φωκάς, Α’ Αντιπρόεδρος ΟΠΑΠ, βραβεύει την Κατερίνα Ασημακοπούλου, 2η μεγάλη νικήτρια του 38ου Αυθεντικού Μαραθωνίου.

Θανάσης Μπασδέκης, Μαργαρίτα Βενάρδου, Μανώλης Σταυρουλάκης, Γιάννης Ρόκκας, Πάνος Γαβριήλ.

Γιάννης Ρόκκας, Ματίνα Τζούρου, Μανώλης Σταυρουλάκης, Μαργαρίτα Βενάρδου, Πάνος Γαβριήλ, Αλίκη Κοτζαμάνη.

«Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ».

38ος Αυθεντικός Μαραθώνιος.

«Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΟΠΑΠ Forward: 13 νέες εταιρείες και βράβευση των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους

Eurojackpot: Απόψε στις 21.00 η κλήρωση για τα 17 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ μέχρι τις 19.00

OPAP GAME TIME: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα beef της τηλεόρασης, τον Μπέκαμ και την OPAP Arena

Αντίστροφη μέτρηση για τον 12ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας – Την Κυριακή 10 Μαρτίου η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού

Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη κλήρωση του Eurojackpot με συμμετοχή και της χώρας μας – Έως τις 19.00 η κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ για το αποψινό έπαθλο των 30 εκατ. ευρώ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr