Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΔΕΠΑ Εμπορίας: Επέκταση της στήριξης οικιακών, βιομηχανικών καταναλωτών και Νοσοκομείων και τον μήνα Απρίλιο 2022

ΔΕΠΑ Εμπορίας: Επέκταση της στήριξης οικιακών, βιομηχανικών καταναλωτών και Νοσοκομείων και τον μήνα Απρίλιο 2022
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η ΔΕΠΑ Εμπορίας ανακοινώνει την επέκταση του μέτρου στήριξης νοικοκυριών, βιομηχανιών και Νοσοκομείων μέσω της απορρόφησης μέρους των ανατιμήσεων στο κόστος φυσικού αερίου και για τον μήνα Απρίλιο 2022.

Στο πλαίσιο εφαρμογής του μέτρου αυτού, η ΔΕΠΑ Εμπορίας ανακοινώνει ότι εξασφαλίζει έκπτωση 30€/MWh σε όλα τα νοικοκυριά που χρησιμοποιούν φυσικό αέριο, των οποίων οι εταιρείες προμήθειας φυσικού αερίου έχουν συνάψει σύμβαση με τη ΔΕΠΑ Εμπορίας.

Ειδικά για τον μήνα Απρίλιο, οι σχετικές πιστώσεις στους Προμηθευτές θα εφαρμοστούν σύμφωνα με τις μηνιαίες κατανομές φυσικού αερίου των εταιρειών διανομής, με σκοπό η σχετική έκπτωση να συμπεριληφθεί άμεσα στους λογαριασμούς που αφορούν οικιακές καταναλώσεις Απριλίου.

Ενώ σε ό,τι αφορά τους μεγάλους βιομηχανικούς καταναλωτές και τα Νοσοκομεία, οι οποίοι έχουν συνάψει απευθείας σύμβαση προμήθειας φυσικού αερίου με τη ΔΕΠΑ Εμπορίας, η έκπτωση ανέρχεται σε 15€/MWh.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ Εμπορίας, κ. Κ. Ξιφαράς, δήλωσε σχετικά:

«Η ΔΕΠΑ Εμπορίας είναι μία ισχυρή, σύγχρονη, αποτελεσματική και ολοκληρωμένη επιχείρηση ενέργειας που αφουγκράζεται τις ανάγκες των καταναλωτών και της αγοράς, και με αίσθημα ευθύνης, συμβάλλει καθοριστικά στην απορρόφηση ενός σημαντικού ποσοστού της αύξησης στη διεθνή τιμή του φυσικού αερίου.

»Η ΔΕΠΑ Εμπορίας, σε αγαστή συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, λαμβάνει συνεχώς νέες πρωτοβουλίες και ενέργειες για τη στήριξη των νοικοκυριών, των βιομηχανιών και των Νοσοκομείων της χώρας μας σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Ιρακινοί εξάρθρωσαν μεγάλο δίκτυο λαθρεμπορίας πετρελαίου

Ελλάδα-ΗΑΕ: Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στο τραπέζι Μητσοτάκη και του υπουργού Βιομηχανίας των Εμιράτων

Γιώργος Τσίπρας: Η βίαιη απολιγνιτοποίηση ήταν πολιτική, εντελώς ερασιτεχνική και στην ουσία σκόπιμη για κάποια συμφέροντα

Ηλεκτρικό ρεύμα: Σημαντική πτώση των τιμολογίων για τον Μάρτιο

Η Κίνα ανακάλυψε το μεγαλύτερο κοίτασμα πετρελαίου στον κόσμο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr