ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Tupperware γλίτωσε τον πλειστηριασμό – Τι συμφώνησε με τους δανειστές

Η Tupperware γλίτωσε τον πλειστηριασμό – Τι συμφώνησε με τους δανειστές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η πτωχευμένη Tupperware Brands κατέληξε σε συμφωνία την Τρίτη 22/10 για εξαγορά από μια ομάδα δανειστών έναντι 23,5 εκατ. δολαρίων σε μετρητά και πάνω από 63 εκατ. δολάρια σε ελάφρυνση χρέους, ακυρώνοντας τα σχέδιά της για δημοπρασία των περιουσιακών της στοιχείων.

Η πασίγνωστη εταιρεία αποθήκευσης τροφίμων και προϊόντων κουζίνας ανακοίνωσε τη συμφωνία σε ακρόαση στο πτωχευτικό δικαστήριο στο Γουίλμινγκτον του Ντέλαγουερ.

Θα προγραμματίσει άμεσα μια ξεχωριστή δικαστική ακρόαση για να εξεταστεί η έγκριση της πώλησης, η οποία ήταν πιθανότατα το καλύτερο αποτέλεσμα δεδομένων των «δύσκολων και απαιτητικών περιστάσεων» της εταιρείας.

Η εταιρεία με έδρα το Ορλάντο της Φλόριντα κατέθεσε αίτηση για προστασία από την πτώχευση τον περασμένο μήνα, με χρέος 818 εκατομμυρίων δολαρίων και σχέδιο για την εξεύρεση αγοραστή εντός 30 ημερών.

Ωστόσο, μια ομάδα δανειστών της Tupperware αντιτάχθηκε στα σχέδια πώλησης της εταιρείας, επιδιώκοντας αντ’ αυτού να διεκδικήσει τα περιουσιακά στοιχεία για τον εαυτό της.

Η νέα συμφωνία πώλησης θα επιτρέψει στους δανειστές να αγοράσουν το εμπορικό σήμα και τις δραστηριότητες της Tupperware σε πολλές βασικές αγορές, δήλωσε ο δικηγόρος της εταιρείας κατά την ακρόαση στο δικαστήριο.

Η Tupperware δήλωσε ότι αρχικά θα επικεντρωθεί σε αγορές όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς, το Μεξικό, η Βραζιλία, η Κίνα, η Κορέα, η Ινδία και η Μαλαισία, και σκοπεύει να ακολουθήσει με ευρωπαϊκές και πρόσθετες ασιατικές αγορές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ιράν: «Όχι» σε απευθείας διαπραγματεύσεις με την Ουάσιγκτον λόγω παραβίασης της ενδιάμεσης συμφωνίας

Γροιλανδία: Στόχος της «αυλής Τραμπ» πετρελαϊκό κοίτασμα αξίας έως $1 τρισ.

NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα – Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη

Η CIA συγκρότησε μυστικά ειδική ομάδα για την άσκηση πιέσεων με στόχο την αλλαγή καθεστώτος στην Κούβα

Ορμούζ: Το Ιράν εξετάζει πρόστιμα σε αμερικανικά και ισραηλινά πλοία που θα το διασχίζουν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr