ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Φιλιππιάδα,

















































Διπλωματικό θρίλερ στη Δαμασκό: Διέκοψαν ξαφνικά τον Φιντάν και οι αντιδράσεις της Άγκυρας
Νεκρός ο φιλότουρκος νεο-οθωμανός στρατηγός της Δυτ. Λιβύης - Θεωρίες συνομωσίας για σαμποτάζ
ΝΤΡΟΠΗ! Οι Τούρκοι «πανηγυρίζουν» επειδή η «Νέα Αριστερά» του Χαρίτση εναντιώνεται στη συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Ο Μπ. Νετανιάχου διακήρυξε τη Συμμαχία των Αρχαίων Εθνών: «Η Ιερουσαλήμ και η Αθήνα είναι τα θεμέλια»
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Η Ρωσία διεξάγει υβριδικό πόλεμο με drones και κατά της Τουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ώρα που ήταν σε εξέλιξη το Καρναβάλι Γυναικών στην Φιλιππιάδα και ο Δήμαρχος και η οικογένειά του βρίσκονταν στις εκδηλώσεις, οι ληστές ήταν στο σπίτι τους και δρούσαν ανενόχλητοι.
Μπήκαν λοιπόν στο σπίτι του Δημάρχου Ζητού Δημήτρη Γιολδάση και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πήραν όλα τα χρυσαφικά που είχε η σύζυγός του και οι κόρες του αλλά και όσα χρήματα υπήρχαν.
Το χειρότερο είναι πως η σύζυγος του δημάρχου όταν έφτασε στο σπίτι διαπίστωσε ότι οι άγνωστοι διαρρήκτες βρίσκονταν ακόμη μέσα στην κατοικία.
Επικράτησε πανικός και οι ληστές κατάφεραν να διαφύγουν.






















































