ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απόστρατος Λιμενικός σε κύκλωμα δουλέμπορων που έφερναν λαθρομετανάστες

Απόστρατος Λιμενικός σε κύκλωμα δουλέμπορων που έφερναν λαθρομετανάστες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

55χρονος απόστρατος του Λιμενικού Σώματος είναι ένας από τους πέντε δουλέμπορους που συνελήφθησαν το Μεγάλο Σάββατο στην περιοχή του ΙΧΘΥΚΑ της δημοτικής ενότητας Οινιαδών του δήμου Μεσολογγίου, όταν αποβίβασαν 54 αλλοδαπούς μετανάστες από τη Συρία, τη Σομαλία, το Ιράκ και το Ιράν!

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου και ανακριτή, ο πρώην Λιμενικός που έχει υπηρετήσει σε υπηρεσίες της Αιτωλοακαρνανίας στο παρελθόν και οι υπόλοιποι συλληφθέντες προφυλακίστηκαν.

Ωστόσο, η έρευνα της Ασφαλείας και του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου συνεχίζεται για να διαλευκανθεί όλο το εύρος της δράσης της εγκληματικής ομάδας.

Σε βάρος των πέντε δουλεμπόρων έχει ασκηθεί δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για παράνομη μεταφορά και προώθηση αλλοδαπών έναντι αμοιβής που έφτανε τα 2.000 ευρώ για κάθε μετανάστη.

Οι 54 αλλοδαποί που δεν είχαν ταξιδιωτικά έγγραφα κατηγορούνται για παράνομη παραμονή και έξοδο από τη χώρα καθώς επρόκειτο να προωθηθούν στην Ιταλία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραμπ: «Υπάρχει μια αναβίωση της κομμουνιστικής απειλής στο έδαφός μας»

Στο ΥΠΕΞ συνάντηση Γεραπετρίτη-Χάφταρ – Τι συζήτησαν για τις σχέσεις Ελλάδας και Κυρηναϊκής (Ανατ. Λιβύη)

Σουδανός παράνομος μετανάστης με ποινικό μητρώο αποπειράθηκε βιασμό και αφέθηκε ελεύθερος

Ελβετικό δίκτυο SRF: Ανησυχία για τους ανήλικους πρόσφυγες στην Ελλάδα

ΟΗΕ: 1,3 εκατομμύρια Σύροι επέστρεψαν στις εστίες τους το 2025

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr