Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εμπρηστές έκαψαν το θέατρο στη Ρεματιά Χαλανδρίου

Εμπρηστές έκαψαν το θέατρο στη Ρεματιά Χαλανδρίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Υπό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι στη Ρεματιά Χαλανδρίου και είχε ως αποτέλεσμα να γίνει στάχτες το θέατρο, στο Πολύδροσο.

Οι κάτοικοι βλέποντας τις φλόγες να φτάνουν σχεδόν μέχρι τις πολυκατοικίες τους βγήκαν αμέσως με τις μάνικιες και τα λάστιχα για να σβήσουν τη φωτιά.

Για αξιοσημείωτη καθυστέρηση που επέδειξε η Πυροσβεστική κάνουν λόγο κάτοικοι που βρέθηκαν στο σημείο της πυρκαγιάς από την πρώτη στιγμή.

Την ίδια ώρα όπως φαίνεται και σε φωτογραφίες που έφερε στο φως της δημοσιότητας, κάτω από δέντρα εντοπίστηκαν γκαζάκια, με αποτέλεσμα όλες οι υποψίες να συγκλίνουν στην εμπρηστική ενέργεια.

gazaki

gazaki1

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Χαλανδρίου που βρέθηκε στο σημείο έκανε λόγο για «στοχευμένη» ενέργεια μιλώντας στο protothema.gr, παραπέμποντας σε εμπρησμό.

«Συνεχίζεται ο πόλεμος που γίνεται από την 1η Σεπτεμβρίου στον Δήμο Χαλανδρίου και δυστυχώς το τίμημα αυτό το πλήρωσε αυτό το “κόσμημα” που έχουμε στην πόλη μας,το θέατρο Ρεματίας, για το οποίο δίνουμε μια πραγματική μάχη με την αδειοδότησή του, για να πετύχουμε την παραμονή του σε αυτόν τον χώρο που υπάρχει ήδη από το 1981»,είπε και πρόσθεσε: «Αμυνόμαστε λυσσασμένοι απέναντι σε αυτόν τον πόλεμο που δεχόμαστε, ώστε να μην αδειοδοτηθεί αυτός ο χώρος και να πάψει να υπάρχει. Αυτοί λοιπόν που πήγαν και έκαναν αυτή την αθλιότητα σήμερα να ξέρουν καλά ότι το θέατρο θα υπάρξει και θα ξαναλειτουργήσει καλύτερα από ότι ήταν ποτέ».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στo top 10 της Ευρώπης το Χαλάνδρι για το Αδριάνειο Υδραγωγείο

Συμπληρωματικές μηνύσεις καταθέτουν συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών

Ηλεκτρικές κουβέρτες: Πως θα αποφύγετε τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας (βίντεο)

Εκκενώθηκε το Παγκρήτιο Στάδιο – Αποκολλήθηκε τμήμα του στεγάστρου

Φωτιά σε διαμέρισμα στην Γλυφάδα – Βρέθηκε απανθρακωμένη μία 85χρονη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr