Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε διαφορετικές φυλακές μεταφέρονται οι ληστές του Διστόμου

Σε διαφορετικές φυλακές μεταφέρονται οι ληστές του Διστόμου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους ο Γρηγόρης Τσιρώνης και ο Σπύρος Χριστοδούλου, που κατηγορούνται για 4 κακουργήματα και 5 πλημμελήματα σχετικά με την υπόθεση του Βόλου.

Οι κατηγορούμενοι ήταν…λακωνικοί στις απολογίες τους και φέρονται να είπαν “αρνούμαι τις κατηγορίες επιφυλάσσομαι να απαντήσω όταν έχω όλη τη δικογραφία στα χέρια μου”.

Οι δυο συλληφθέντες κατηγορούνται μεταξύ άλλων για 8 ληστείες στην περιφέρεια από το 2011 και μετά, καθώς και για τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή τους στην Νέα Αγχίαλο Βόλου.

Ο συνήγορος του Τσιρώνη, Κώστας Παπαδάκης , δηλώσε πως “ο εντολέας του επέλεξε 9 χρόνια το δρόμο της φυγοδικίας καθως ηταν στοχοποιημένος για την αντιεξουσιαστική του δράση και ηταν βέβαιη η φυλάκιςή του. Γιαυτό επέλεξε τότε το δρόμο της ελευθερίας”. Την ωρα της αποχώρησης των νερών υπήρξε μικρέντασξ μεταξύ αστυνομικών και νεαρών συγκεντρωμένων.

Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν να μεταχθούν στις φυλακές Κορυδαλλού για ένα μήνα ώστε να πάρουν ολόκληρη τη δικογραφία, αλλά το αιτημα τους δεν έγινε δεκτό. Ο Τσιρώνης αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Τρικάλων και ο Χριστοδούλου στις φυλακές Αλλικαρνασσού.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Eπέτειος δολοφονίας Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου: Οι πορείες και το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ.

Θάσος: Γυναίκα ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύζυγο της μέσα σε μίνι μάρκετ

Ηράκλειο: Συνελήφθη ζευγάρι για κακοποίηση των 8 παιδιών του – Η καταγγελία έγινε από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σέρρες: Κλούβα των ΜΑΤ παραλίγο να εμβολίσει αγρότες στον κόμβο Πετριτσίου (βίντεο)

Κινητοποιήσεις αγροτών: Κλειστή η Αθηνών-Θεσσαλονίκης στη Νίκαια – Τραυματισμοί και συλλήψεις

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr