Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτός είναι ο 37χρονος βιαστής ενός ανήλικου κοριτσιού στην Καβάλα

Αυτός είναι ο 37χρονος βιαστής ενός ανήλικου κοριτσιού στην Καβάλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία και την φωτογραφία ενός 7χρονου άνδρα που κατηγορείται για τον βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού στην Καβάλα. Όπως ανακοινώθηκε επισήμως από την Ελληνική Αστυνομία:

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καβάλας, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θράκης, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος 37χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό, αποπλάνηση ανήλικης και πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Ειδικότερα, ο δράστης συνελήφθη την 14-9-2015, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας και παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Καβάλας, κατηγορούμενος για βιασμό, αποπλάνηση ανήλικης και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Όπως προέκυψε, ο 37χρονος, την 15-7-2015 το μεσημέρι, στην Καβάλα, προσέγγισε ανήλικη, που συμπλήρωσε το 12ο αλλά όχι το 14ο έτος και με τη χρήση σωματικής βίας, αφού την ακινητοποίησε, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της και την εξανάγκασε σε συνουσία.

Σημειώνεται επίσης ότι ο δράστης είχε συλληφθεί και την 5-9-2015, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καβάλας για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις, καθόσον, το ίδιο μεσημέρι στην Καβάλα, επιχείρησε δημόσια ακόλαστη πράξη.

Πρόκειται για τον ΧΑΪΤΙΔΗ Βασίλειο του Γεωργίου και της Δομνίκης, που γεννήθηκε 3-11-1978 στη Γερμανία, κάτοικο Καβάλας.

xaitidis viastis

xaitidis viastis1

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα του βιασμού, της αποπλάνησης ανηλίκου που συμπλήρωσε το 12ο όχι όμως το 14ο έτος της ηλικίας του και για το πλημμέλημα της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 18-10-2015, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, τη διευκόλυνση διερεύνησης τυχόν συμμετοχής του ανωτέρω σε ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις και την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2510-622260, 2510-622261 και 2510-622263 του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

«Ήθελε να μας δει γυμνές, έδωσε σε εμένα 350 και στη φίλη μου 450 ευρώ»: Σοκάρει 16χρονη θύμα του κυκλώματος μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr