ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης η είδηση πως ένας 56χρονος υπάλληλος τηλεοπτικού σταθμού ασελγούσε δύο χρόνια σε μια 9χρονη.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες οι αστυνομικοί στον υπολογιστή του 56χρονου βρήκαν εκτός από εικόνες γυναικών τις οποίες απαθανάτιζε ο 56χρονος μέσα σε μέσα μαζικής μεταφοράς και αρρωστημένο υλικό: Φωτογραφίες του ίδιου να ασελγεί στην 9χρονη.
Για τη δράση του 56χρονου ενημέρωσε την αστυνομία ένας φίλος του που έτυχε να δει τις σοκαριστικές φωτογραφίες στον υπολογιστή του.
Ο 56χρονος αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.























































