ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιλί Καρέλι, Φυλακές,

















































Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Ανάλυση-Jerusalem Post: Η Τουρκία στο επίκεντρο της τριμερούς συνόδου Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου
Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία - Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη σύλληψη σωφρονιστικών υπαλλήλων των φυλακών Νιγρίτας προέβησαν στελέχη του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων, μετά τις διώξεις που άσκησε σε βάρος τους ο εισαγγελέας Άμφισσας Νίκος Αντωναράκης, για τρία κακουργήματα που αφορούν τον θάνατο του Αλβανού βαρυποινίτηΊλι Καρέλι.
Συγκεκριμένα, οι διώξεις αφορούν συγκεκριμένα τα κακουργήματα του βασανισμού με αποτέλεσμα τον θάνατο, του απλού βασανισμού και της βαριάς σκοπούμενης βλάβης.
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τρεις σωφρονιστικοί υπάλληλοι, ενώ ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε και για τον πρόεδρο των Εσωτερικών Φρουρών των φυλακών Νιγρίτας Χάρη Κονσολίδη που νοσηλεύεται από το απόγευμα της Δευτέρας, στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.
Αναμένεται να γίνουν και νέες συλλήψεις.






















































