Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

56χρονος βγήκε από τη φυλακή και διέπραξε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκου

56χρονος βγήκε από τη φυλακή και διέπραξε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Βγήκε από την φυλακή μετά από 10 χρόνια , αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να ελέγξει τον εαυτό του, ένας 56χρονος και προέβη και πάλι ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκου, αλλά συνελήφθη απ΄την Αστυνομία.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 56χρονος άνδρας το μεσημέρι της Τετάρτης, στο σπίτι του στην Καλλιθέα, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκου, προσφέροντάς του ως αμοιβή μικρό χρηματικό ποσό.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς, από τα τέλη Νοεμβρίου, είχε προβεί κατ’ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του ίδιου ανήλικου.

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο 56χρονος αναζητούσε και προσέγγιζε ανηλίκους μέσω εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα και στη συνέχεια τους προέτρεπε να συναντηθούν μαζί του.

Στην κατοχή του καθώς και στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, τρεις φορητοί υπολογιστές και ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος τα οποία περιείχαν υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι ο άνδρας είχε συλληφθεί το 2005 για παρόμοια αδικήματα και είχε αποφυλακισθεί το 2015 με περιοριστικούς όρους.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε Τακτικό Ανακριτή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έγκλημα στην Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής από μαχαιριές – Δύο συλλήψεις

Στη φυλακή ο αστυνομικός για το θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Βουλή με θύμα 63χρονο

Ποινική δίωξη σε τρεις Τούρκους για πυροβολισμούς στη Νέα Μάκρη

Αθήνα: Συνελήφθη αστυνομικός για επικίνδυνη οδήγηση και ανθρωποκτονία από αμέλεια

Συνελήφθη Πολωνός για κατασκοπεία στη Σούδα – Φωτογράφιζε πλοία και εγκαταστάσεις

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr