Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΟΚ! Κατηγορούν τον Γεωργιάδη ότι βίασε άγρια τέσσερα ανήλικα αγόρια!

ΣΟΚ! Κατηγορούν τον Γεωργιάδη ότι βίασε άγρια τέσσερα ανήλικα αγόρια!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για πέντε ώρες κατέθετε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανήλικων της ΓΑΔΑ η Μολδαβή δικηγόρος των τεσσάρων ανήλικων θυμάτων παιδεραστίας του κυκλώματος στο οποίο εμπλέκεται ο Νίκος Γεωργιάδης, Ναταλία Μπαϊράμ.

Η δικηγόρος του μολδαβικού τμήματος της διεθνούς οργάνωσης για την καταπολέμηση του Trafficking, LaStrada, που ήρθε την Τετάρτη στην Ελλάδα προκειμένου να καταθέσει στις ελληνικές Αρχές προσκόμισε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για την υπόθεση Γεωργιάδη.

Η Ναταλία Μπαϊράμ περιέγραψε πλήρως τον τρόπο που λειτουργούσε το κύκλωμα στη χώρα της.

Η Ναταλία Μπαϊράμ, επιβεβαίωσε τις κατηγορίες εις βάρος του Νίκου Γεωργιάδη ενώ έδωσε λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο ο πρώην επικεφαλής του πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ, κακοποίησε σεξουαλικά τα ανήλικα αγόρια.

Η Μολδαβή δικηγόρος περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια πώς η Αστυνομία έστησε τις κάμερες στο δωμάτιο του Νίκου Γεωργιάδη, κάτι το οποίο οδήγησε στη σύλληψή του από τις Αρχές.

Έδωσε πληροφορίες για όλες τις πτυχές της υπόθεσης. Από το πώς αναγνωρίστηκε από τα θύματά του ο Νίκος Γεωργιάδης κατά τη σύλληψή του από τη μολδαβική αστυνομία μέχρι και για το πώς οι μολδαβικές αρχές ζήτησαν – πριν τη σύλληψή του – στοιχεία από την Interpol για το «ποιόν» του. Αξίζει να σημειωθεί ότι την περίοδο εκείνη, η Interpol τον εντόπισε στη Γερμανία.

Οι μολδαβικές Αρχές διαθέτουν όλα τα στοιχεία που περιέχονται στο φάκελο παιδεραστίας και ειδικά τα στοιχεία εκείνα που αφορούν στον Νίκο Γεωργιάδη.

Μάλιστα, άμεσα αναμένεται να σταλεί από τις ελληνικές Αρχές προς τη μολδαβική Αστυνομία και εισαγγελία, αίτημα δικαστικής συνδρομής, προκειμένου να λάβουν στα χέρια τους τα πλήρη στοιχεία της υπόθεσης.

Η δικηγόρος της LaStrada αποτελεί βασική μάρτυρας στην υπόθεση Γεωργιάδη.

Υπενθυμίζεται ότι οι αποκαλύψεις που δημοσιεύονται στο περιοδικό HOT DOC περιλαμβάνονται στη δικογραφία την οποία ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Δημήτρης Γκύζης, διαβίβασε άμεσα στη διεύθυνση Καταπολέμησης Οργανωμένου Εγκλήματος και συγκεκριμένα στο τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων (Trafficking), προκειμένου να διερευνηθεί εάν ο Νίκος Γεωργιάδης έχει διαπράξει στο παρελθόν κακουργήματα κατά ανήλικων αγοριών.

Στο περιοδικό αποκαλύπτεται μαρτυρία 16χρονου ο οποίος κατονόμασε στο Ερευνητικό Κέντρο Δημοσιογραφίας της Μολδαβίας, αλλά και στη διεθνή ΜΚΟ για ζητήματα Trafficking, “La Strada”, όπως επίσης και στη Διεύθυνση Καταπολέμησης του Trafficking του υπουργείου Εσωτερικών (CCTP) της Μολδαβίας, τον Γεωργιάδη ως εκείνον που του έδωσε 75 ευρώ προκειμένου να του κάνει μασάζ αλλά εκείνος τον βίασε.

Ο τρόπος και η αμεσότητα που αντιμετώπισε η εισαγγελία την αποκάλυψη του Hot Doc αποδεικνύει τη σοβαρότητα της υπόθεσης.

Η Ναταλία Μπαϊράμ εκπροσωπεί τρία ακόμα ανήλικα αγόρια που κατονομάζουν τον Νίκο Γεωργιάδη ως τον βιαστή τους

Είχε δε δηλώσει χαρακτηριστικά πως: «Ο Γεωργιάδης τα διέφθειρε. Όλα αυτά τα παιδιά είχαν προβλήματα και ήταν σε ανάγκη χρημάτων. Η Μολδαβία είναι φτωχή χώρα. Γνωρίζω επίσης από τις καταθέσεις των θυμάτων ότι ο Γεωργιάδης συνήθιζε να κάνει πολύ άγριο σεξ (Very Hard Sex). Ήταν πολύ βίαιος κατά την σεξουαλική διείσδυση».

Η Ναταλία Μπαϊράμ είναι η πρώτη από μια σειρά μαρτύρων που καταθέτουν στον εισαγγελέα για την υπόθεση Γεωργιάδη.

Πηγή: koutipandoras.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κολωνός – Απόφαση: Ο Ηλίας Μίχος ένοχος για βιασμό και μαστροπεία της 12χρονης

Χριστίνα Αντωνοπούλου: Ο Ηλίας Μίχος καλύπτει επώνυμους στο κύκλωμα μαστροπείας

Ηλίας Μίχος: Οργή για το «ξέπλυμα» – «Ελλάς Ελλήνων Παιδοβιαστών είστε δολοφόνοι παιδικών ψυχών»

Αθώωση Μίχου για βιασμό και μαστροπεία και καταδίκη της μητέρας της 12χρονης ζήτησε η εισαγγελέας

Κολωνός: Προκλητικός ο Μίχος – Δήλωσε «ερωτευμένος» με την 12χρονη που εξέδιδε και αποπλανούσε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr