ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φρίκη! 55χρονος βίασε ανήλικη στη Θεσσαλονίκη

Φρίκη! 55χρονος βίασε ανήλικη στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένας 55χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης. Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, σε βάρος του 55χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Αθηνών για αποπλάνηση παιδιού που δεν συμπλήρωσε το 12ο έτος της ηλικίας του, κατ’ εξακολούθηση, και βιασμό κατ’ εξακολούθηση, πράξεις που φαίνεται ότι έλαβαν χώρα το 2012 στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για οδηγό ταξί, ο οποίος κρατείται στο τμήμα Ασφαλείας Νεάπολης. Της σύλληψης προηγήθηκε έλεγχος αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στο ταξί, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε περιοχή του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το θύμα ήταν μόλις 8 ετών κατά την τέλεση των παραπάνω αδικημάτων. Σύμφωνα με τα διωκτικά έγγραφα, οι πράξεις διαπράχθηκαν σε σπίτι, όπου το διάστημα εκείνο ζούσε ο 55χρονος μαζί με ένα ακόμη άτομο και τη μητέρα της ανήλικης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο ανακριτή, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Από το ΑΠΘ μέχρι τη Νέα Παραλία, η Θεσσαλονίκη έγινε μια αλυσίδα προσφοράς – Δύο ημέρες εθελοντικής αιμοδοσίας και εγγραφής εθελοντών μυελού των οστών με το Allwyn Care

35χρονη καθηγήτρια αποπλάνησε 16χρονη μαθήτρια – Φιλιά, αγκαλιές

Θεσσαλονίκη: 52χρονη καταγγέλλει ότι υπέστη χημικό έγκαυμα στα γεννητικά της όργανα κατά τη διάρκεια ιατρικής εξέτασης

Γιατί η αποκέντρωση είναι ζήτημα επιβίωσης;

Η ΕΛ.Α.Σ. απαιτεί ορθό λόγο στο χάος και νομιμότητα στην ιδιωτική-παρασιτική Υγεία – «Χημειοθεραπείες χωρίς άδεια, ακόμη και σε ασθενείς χωρίς καρκίνο – Πού ήταν τα πρωτόκολλα και οι έλεγχοι;»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr