ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Χειροπέδες σε έναν 53χρονο άνδρα, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ηρωίνη (μία σε μορφή βράχου και μία σε μορφή σκόνης) βάρους 8,36 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 340 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, πέρασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Άρτας.
Ωστόσο, το… ωραίο ξεκίνησε αργότερα όταν σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του δράστη σε χωριό της Άρτας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είκοσι ναρκωτικά χάπια ενώ στο αγρόκτημα του σπιτιού, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 11 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,45 έως 2,95 μέτρων.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας, όμως, συνελήφθη και η 86χρονη μητέρα του δράστη, διότι στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 35,48 γραμμαρίων, μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2,2 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.























































