ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θεσσαλονίκη, Κινητά Τηλέφωνα,


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης σε κεντρικό κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στη Θεσσαλονίκη, όταν σε έξαλλη κατάσταση ένας άνδρας τράβηξε όπλο απαιτώντας να γίνει δεκτό αίτημα για μεταφορά του αριθμού του σε άλλο δίκτυο τηλεφωνίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας μπήκε, γύρω στις 09:00 το πρωί, στο κατάστημα επί της οδού Αγίου Δημητρίου, συνοδευόμενος από γυναίκα. Όταν πληροφορήθηκε ότι το αίτημά του δεν είναι εφικτό να υλοποιηθεί, έδειξε ενοχλημένος, ενώ στη συνέχεια έβγαλε ένα όπλο, με το οποίο απείλησε την υπάλληλο που τον εξυπηρετούσε.
Λίγο αργότερα, ο ένοπλος μαζί με τη γυναίκα, που τον συνόδευε, αποχώρησαν και διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό τους.























































