ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θεσσαλονίκη, Ομαδικός Βιασμός,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Νέα Στρατηγική Πολέμου του Ισραήλ: Προληπτική Άμυνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θύμα ομαδικού βιασμού από τέσσερις νεαρούς άνδρες κατήγγειλε ότι έπεσε μία κοπέλα στη Θεσσαλονίκη.
Όπως έγινε γνωστό, οι δράστες φέρονται να χορήγησαν στη νεαρή γυναίκα μεφεδρόνη -μια συνθετική διεγερτική ουσία- με συνέπεια να χάσει τις αισθήσεις της.
Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, το θύμα είναι Ελληνίδα, ηλικίας 20 ετών, και κατάφερε να εντοπίσει τους φερόμενους ως βιαστές της σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
Οι τέσσερις νεαροί συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακριτή.
Η κοπέλα φέρεται να γνώριζε έναν από τους κατηγορούμενους, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι Αλβανοί υπήκοοι.
Από πληροφορίες προκύπτει ότι η ουσία που της χορήγησαν είναι γνωστή ως “μιάου-μιάου” και διακινείται κυρίως μέσω διαδικτύου, ενώ κάνει θραύση σε νυχτερινά μαγαζιά της Ευρώπης και των ΗΠΑ.























































