ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η νότια Συρία αναμένεται να ανακηρυχθεί ανεξάρτητο έδαφος
Συρία: Ένταση στην Ελληνορθόδοξη πόλη Σουκαϊλαμπίγια (Σελευκόβηλος): Οι Έλληνες (Ρωμιοί) της Συρίας ζητούν προστασία και απονομή δικαιοσύνης
Ο Πρόεδρος Τραμπ ενθουσιάστηκε με τη δήλωση του Προέδρου Χριστοδουλίδη: «Ο ουρανός είναι το όριο» για τις διμερείς σχέσεις Κύπρου-ΗΠΑ
Ο Μητσοτάκης στα 52α γεννέθλια της ΝΔ... σε «ταραγμένα νερά» και με ηχηρές απουσίες
Σάκης Αρναούτογλου προς Ούρσουλα: «Η Μακεδονία δεν χωρά σε ασαφείς διατυπώσεις»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για «δολοφονική απόπειρα εντός του “κράτους” των Εξαρχείων» κάνουν λόγο οι ειδικοί φρουροί της Ελληνικής Αστυνομίας, αναφερόμενοι στην ένοπλη επίθεση κατά διμοιρίας των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, κατά την οποία τραυματίστηκε ελαφρά ένας ειδικός φρουρός.
Σε σχετική ανακοίνωση του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (ΣΕΦΕΕΑ), τονίζεται ότι η επίθεση επιβεβαίωσε τις αναφορές των ειδικών φρουρών «για μια περιοχή στο κέντρο της Αθήνας, η οποία μπορεί να αποτελεί ορμητήριο τρομοκρατών και χώρο διαφυγής και ασύλου μετά από κάθε τους εγκληματική ενέργεια».
«Η επιχειρησιακή δράση και δυνατότητα, ακόμη και για την αναζήτηση και σύλληψη των δραστών της τρομοκρατικής επίθεσης, ήταν αντίστοιχη της καθημερινής, υποτυπώδους αστυνόμευσης εντός των ορίων του κράτους του “Εξαρχιστάν”», καταγγέλλει το Σωματείο.
«Παρά ταύτα, οι “κλούβες” των ΥΑΤ στολίζουν το χιονισμένο τοπίο της Αθήνας και όχι μόνο, ακίνητες – σταθερές, φρουρώντας στόχους , όντας εκείνες εύκολοι στόχοι στις επιθυμίες καθένα παρανοϊκού τρομοκράτη», καταλήγει.























































