ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
DW: Πολιτική διάσταση στο «διαζύγιο» Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς;
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες, στο νομό Ροδόπης, ένας 49χρονος υπήκοος FYROM.
Ο συλληφθείς προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας, πέντε παράνομους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν.
Όπως ανακοινώθηκε από τις αστυνομικές Αρχές, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 49χρονο οδηγό ενός ΙΧ αυτοκινήτου, κοντά στο δυτικό κόμβο Κομοτηνής της Εγνατίας Οδού, όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.
Στη συνέχεια, στον κόμβο Ιάσμου, ο διακινητής βγήκε από την Εγνατία Οδό, όπου εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε, πεζός, σε φυγή, αλλά τελικά συνελήφθη.
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητό που οδηγούσε διαπιστώθηκε ότι ο 49χρονος μετέφερε παράνομα πέντε παράνομους μετανάστες.
Σημειώνεται ότι σε βάρος του δράστη εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.























































