Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία στο πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Μοσχάτο (βίντεο)

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία στο πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Μοσχάτο (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία στο πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Μοσχάτο την περασμένη Παρασκευή.

Σε βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας απεικονίζεται η κινητοποίηση των Αρχών, όταν ενημερώθηκαν για το έγκλημα.

Στο πρώτο βίντεο που δημοσιοποίησε η ιστοσελίδα της εφημερίδας “Ελεύθερος Τύπος”, διακρίνονται αστυνομικοί και πυροσβέστες έξω από το πρακτορείο ΟΠΑΠ κατά τη διάρκεια των ερευνών.

Στο δεύτερο βίντεο, άνδρας του ΕΚΑΒ σκύβει και μπαίνει με φακό στο σκοτεινό πρακτορείο ΟΠΑΠ όπου βρίσκεται εγκλωβισμένος και βαριά τραυματισμένος ο 47χρονος ξενοδόχος.

Στο τρίτο βίντεο, τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ μεταφέρουν ζωντανό στο ασθενοφόρο τον 47χρονο που έχει δεχθεί τέσσερις πυροβολισμούς.

Στο τέταρτο βίντεο, ΕΚΑΒ και αστυνομία έξω από το πρακτορείο όπου έγινε ο φόνος.

Ο δράστης του εγκλήματος, ο 39χρονος Παραολυμπιονίκης Βασίλης Τσαγκάρης, που οδηγήθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί υποστήριξε, στην κατάθεσή του πως το θύμα μπήκε το μοιραίο βράδυ στο πρακτορείο του και άρχισε να τον βρίζει και να τον προσβάλει.

«Μπήκε μέσα στο πρακτορείο και άρχισε να με βρίζει. Μου φώναζε ότι είμαι ανίκανος να έχω σεξουαλικές επαφές γιατί είμαι ανάπηρος, ότι επειδή είμαι καθηλωμένος δεν με υπολογίζει καμία γυναίκα. Ούρλιαζε ότι είμαι ανίκανος.

»Μετά με έβριζε επειδή είχα σχέση με την πρώην γυναίκα του. Με απειλούσε ότι αν δεν πάω στο δικαστήριο που έχει μαζί της να καταθέσω υπέρ του και σε βάρος της, τότε θα σκοτώσει τη μάνα μου και τον αδερφό μου. Χαρακτηριστικά μου είπε ότι μόνο έτσι, αν πάω στο δικαστήριο, θα εξιλεωθώ απέναντί του.

»Εγώ ήξερα ότι είχε σχέση με όπλα, ότι ανήκε σε σκοπευτικό σύλλογο και ότι έμπλεκε συνέχεια σε καβγάδες. Η μητέρα μου τον έχει δει να την παρακολουθεί. Όταν κατάλαβα ότι θα ορμήσει έβγαλα το όπλο για να αμυνθώ», υποστήριξε ο δράστης της δολοφονίας.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Eurojackpot: Στις 21.15 η μεγάλη κλήρωση για το έπαθλο των 37 εκατ. ευρώ – Μέχρι τις 19.00 η κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Διαθέσιμοι οι λαχνοί της νέας έκδοσης του Εθνικού Λαχείου με εγγυημένο έπαθλο 1 εκατ. ευρώ – Στις 27 Μαρτίου η πρώτη κλήρωση

Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ κάθε εβδομάδα στο opaponline.gr – Εννέα νικητές κέρδισαν ήδη ταξιδιωτικές δωροεπιταγές*

Ο «παγκόσμιος» Απόστολος Χρήστου αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ μαζί με τον αδερφό του (βίντεο)

Το Eurojackpot κληρώνει απόψε 21 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων ως τις 19:00 αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr