Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Tι είπε στην απολογία του για το φονικό στο Μοσχάτο ο παραολυμπιονίκης

Tι είπε στην απολογία του για το φονικό στο Μοσχάτο ο παραολυμπιονίκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μου επιτέθηκε πρώτος, είχε βίαιη συμπεριφορά… Μου είπε αν δεν έρθεις να καταθέσεις στο δικαστήριο και να πεις ότι τα είχες με την γυναίκα μου, θα σκοτώσω τη μάνα σου και τον αδελφό σου» είπε απολογούμενος ο παραολυμπιονίκης της κολύμβησης και δράστης της δολοφονίας του 47χρονου ξενοδόχο στο Μοσχάτο.

Οπως είπε ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα ο κατηγορούμενος, ο 47χρονος είχε επιδείξει και στο παρελθόν βίαιη συμπεριφορά, όπως έκανε και σε βάρος του και το κακό έγινε.

Εκείνος φοβήθηκε, άρπαξε το όπλο που κατείχε παράνομα, και ακολούθησε πάλη. Σύμφωνα με τον δράστη, το θύμα τού κρατούσε τα χέρια και εκείνος έχοντας στα χέρια του το όπλο, πυροβόλησε. Η πρώτη σφαίρα βρήκε τον 47χρονο στο στήθος και η πάλη συνεχίστηκε μέχρι τον δεύτερο πυροβολισμό που βρήκε το θύμα στο κεφάλι…

«Ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχή μου τη δικαιοσύνη. Λυπάμαι πολύ για αυτό που έγινε. Εύχομαι να μην συμβεί σε κανέναν άνθρωπο αυτό που έγινε σε μένα» είπε βγαίνοντας από το γραφείο του ανακριτή ο κατηγορούμενος, αμέσως μετά την απόφαση για τον κατ’ οίκον περιορισμό του με ηλεκτρονική επιτήρηση.

Τι είπε η γυναίκα “πέτρα του σκανδάλου”

Καταθέτοντας στην αστυνομία, η σύζυγος του θύματος, υποστήριξε ότι εδώ και χρόνια η σχέση τους είχε τελειώσει και πως ο ίδιος μία φορά είχε φθάσει στο σημείο να της φορέσει χειροπέδες και να την απειλεί με ένα πιστόλι στο κεφάλι.

«Σήμερα τελείωσαν όλα δεν θα βγεις από εδώ μέσα ζωντανή. Θα σε σκοτώσω και μετά θα σκοτώσω τον μ…άκα που γάμ….σαι και τη μάνα του» της είχε πει, όταν την είχε καλέσει στο σπίτι του, με το πρόσχημα ότι είναι άρρωστος, για να του πάει φάρμακα.

Στην κατάθεση της η σύζυγος υποστήριξε ότι είχε συνευρεθεί ερωτικά μόνο μία φορά με τον κατηγορούμενο, ενώ μιλώντας για το θύμα είπε ότι «μυαλό του έπαιζε περίεργα παιχνίδια». Είχε φθάσει μάλιστα στο σημείο να βάλει κοριούς στο σπίτι για να την παρακολουθεί.

 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ

Μία ευχή γίνεται δύο εφέτος τα Χριστούγεννα με τα Ευχοστολίδια – Για κάθε παιδική ευχή που πραγματοποιείς, ο ΟΠΑΠ, μέλος της Allwyn, κάνει ακόμη ένα παιδί να χαμογελά

Talk of the town το showcar της Mclaren F1 Team σε πέντε πόλεις της Ελλάδας – Περισσότεροι από 70.000 επισκέπτες έζησαν μια μοναδική εμπειρία Formula 1 χάρη στον ΟΠΑΠ και την Allwyn

Ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ με άρωμα γυναίκας στο ΟΠΑΠ Game Time

ΗΠΑ: Πυροβόλησαν και σκότωσαν δύο άνδρες της Εθνοφρουράς κοντά στον Λευκό Οίκο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr