ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αρτέμης Σώρρας, Δικαιοσύνη,


















































Το Ισραήλ αναγνώρισε τη Γενοκτονία των Αρμενίων - Φρίκαρε η Τουρκία
Η Κίμπερλι συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά - Τι έγραψε στο «Χ»
Νετανιάχου: Το Ισραήλ λαμβάνει «πολύ σοβαρά» τις απειλές Ερντογάν - Θα ενημερώσει τις ΗΠΑ για την τουρκική απειλή
Λίβανος: Αυστηρή προειδοποίηση του στρατού μετά τις διαδηλώσεις της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό - Φόβοι για γενικευμένη εσωτερική κρίση
Η Θεοδώρα Τζάκρη παράτησε τον Κασσελάκη - Τον καταγγέλλει για «δεξιά απόκλιση» και δηλώνει: «Εγώ είμαι σοσιαλπατριώτισσα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την πρόθεση της συζύγου του Αρτέμη Σώρρα, Βάιας Ρουγκλίου, να παρουσιαστεί στις 5 Απριλίου ενώπιον της δικαιοσύνης, προκειμένου να καταθέσει για την πολύκροτη υπόθεση, γνωστοποίησε ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλειος Νουλέζας.
«Υπάρχει πραγματική πρόθεση να εμφανιστεί ενώπιον της δικαιοσύνης. Έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και πιστεύει ότι θα κριθεί δίκαια, ανεπηρέαστα και αντικειμενικά», τόνισε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 ο δικηγόρος της οικογένειας, ο οποίος, για μία ακόμη φορά, δεν αποκάλυψε που βρίσκεται ο Αρτέμης Σώρρας.























































