ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Καγκελάριος Μερτς επιβεβαιώνει τη στήριξη στο Ισραήλ κατά την επίσκεψή του
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η έκδοση του 57χρονου καταδικασμένου σε πολυετή ποινή κάθειρξης για λαθρεμπορία τσιγάρων, θα ζητηθεί από τις ελληνικές δικαστικές Αρχές, μετά την πρόσφατη σύλληψή του στη Βουλγαρία από αστυνομικούς της γειτονικής χώρας. Ήδη, η Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης έχει ενημερωθεί για την εξέλιξη αυτή, οπότε αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες έκδοσής του στη χώρα μας προκειμένου να εκτίσει την ποινή του.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, εναντίον του εκκρεμούν τρεις αποφάσεις δικαστηρίων, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 17 ετών και συνολική φυλάκιση 5 ετών για αδικήματα που συνδέονται με λαθρεμπορία, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κ.ά.
Η σύλληψή του φυγόποινου Έλληνα φαίνεται ότι ήταν αποτέλεσμα συνεργασίας των διωκτικών Αρχών Ελλάδας -Βουλγαρίας, ενώ, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, καθοριστική ήταν η συνδρομή του τμήματος αναζητήσεων προσώπων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης με την παροχή πληροφοριών στις βουλγαρικές Αρχές και τον αξιωματικό σύνδεσμο της ΕΛ.ΑΣ. στη γειτονική χώρα, μέσω του εθνικού γραφείου SIRENE.























































