Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δραπέτης των φυλακών ο δολοφόνος του συνταξιούχου γιατρού στην Πλατεία Βάθη

Δραπέτης των φυλακών ο δολοφόνος του συνταξιούχου γιατρού στην Πλατεία Βάθη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Δολοφονίες,

Δραπέτης από τις 17 Φεβρουαρίου αποδείχτηκε πως ήταν ο ένας από τους δύο δράστες που δολοφόνησαν τον άτυχο συνταξιούχο το βράδυ της Τετάρτης στο σπίτι του επί της οδού Μάρνη 25, στην Πλατεία Βάθη.

Η ανθρωποκτονία, εξιχνιάστηκε από το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Οι δύο δράστες, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετά από καταδίωξη και ενώ προέβαλαν σθεναρή αντίσταση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες επιχείρησαν να επιτεθούν στους αστυνομικούς με μαχαίρι.

Σεσημασμένοι οι συλληφθέντες

Οι δύο συλληφθέντες είναι σεσημασμένοι, με τον δραπέτη Ρουμάνο να έχει κατηγορηθεί για ληστείες, διακεκριμένες κλοπές, οπλοκατοχή, αρπαγή, σύσταση συμμορίας και άλλα αδικήματα και τον 57χρονο Έλληνα, να έχει κατηγορηθεί με τη σειρά του για κατ’ επανάληψη για απάτη, πλαστογραφία, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, παραβάσεις της νομοθεσίας περί παιγνίων και καζίνο κ.α.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρουμάνος δραπέτευσε, παρά το γεγονός πως επρόκειτο να αποφυλακιστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, μπαίνοντας στο φορτηγό που μετέφερε το αλεύρι στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Οι δύο δράστες συνελήφθησαν μετά από άμεση επέμβαση αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ μέσα στην πολυκατοικία την ώρα που προσπαθούσαν να φύγουν.

Μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκε δεμένος και φιμωμένος ο 70χρονος συνταξιούχος γιατρό χωρίς τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δύο δράστες πήγαν στο ιατρείο με σκοπό τη ληστεία. Αφού έδεσαν και φίμωσαν το θύμα, ερεύνησαν τους χώρους, αλλά εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους λόγω της άμεσης επέμβασης της αστυνομίας. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος του θύματος προκλήθηκε από την απόφραξη των αεροφόρων οδών.

Οι δύο δράστες, οδηγήθηκαν την Πέμπτη στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δασκάλα σκότωσε τον εραστή της, τον έθαψε και είπε ότι χώρισαν – Την πρόδωσε το ημερολόγιο της

Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή 3 κατηγορούμενοι για ναρκωτικά

Δημοτικός σύμβουλος χτύπησε αντιδήμαρχο έξω από το Ειρηνοδικείο

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Δολοφονία Λυγγερίδη: Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από την επίθεση στον αστυνομικό – 60 συλλήψεις

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr