Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι έδειξε η νεκροψία στη σορό του Γρίβα μετά τη μαφιόζικη εκτέλεση στα Γλυκά Νερά

Τι έδειξε η νεκροψία στη σορό του Γρίβα μετά τη μαφιόζικη εκτέλεση στα Γλυκά Νερά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δύο σφαίρες στο κεφάλι και πέντε στο σώμα δέχθηκε ο 47χρονος Βασίλης Γρίβας από τον εκτελεστή, ο οποίος τον πυροβόλησε μπροστά στα μάτια του 11χρονου γιου του έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυκών Νερών, το πρωί της Τετάρτης.

Αυτό προκύπτει, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου, από τη νεκροψία-νεκροτομή που έφτασε την Πέμπτη στα χέρια των αρμόδιων αξιωματικών της Ασφάλειας, οι οποίοι εκτιμούν ότι ο δράστης μπορεί να είναι ακόμα και «ενοικιαζόμενος» εκτελεστής.

Ο ένοπλος κατέβηκε το πρωί της Τετάρτης από το αυτοκίνητο μάρκας Hyundai που το οδηγούσε συνεργός του, πλησίασε με ψυχραιμία σε απόσταση ενός μέτρου τον Γρίβα και άρχισε να τον «γαζώνει», μπροστά στα μάτια του 11χρονου που μόλις είχε βγει από το αυτοκίνητο του πατέρα του και μπροστά σε μια μητέρα που μόλις είχε αφήσει το παιδί της στο σχολείο και είχε πάρει το δρόμο του γυρισμού για το σπίτι της.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν συλλέξει μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία λίγη ώρα πριν από τη δολοφονία βρισκόταν κοντά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυκών Νερών μια παρέα «φουσκωτών».

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφοριακές ενδείξεις, στην επίθεση πήραν μέρος τουλάχιστον τρεις αλλοδαποί και ένας Ελληνας, δύο εκ των οποίων βοήθησαν στη διαφυγή των ατόμων που επέβαιναν στο Hyundai.

Στην περίπτωση που κάποιοι από αυτούς είναι «ενοικιαζόμενοι» εκτελεστές, δεν αποκλείεται από τους αστυνομικούς το ενδεχόμενο να ήρθαν από το εξωτερικό στην Ελλάδα για τη διάπραξη του εγκλήματος και στη συνέχεια να αποχώρησαν.

Η Αστυνομία έχει πάρει άτυπες καταθέσεις από περίπου δέκα μπράβους, στην προσπάθειά της να βρει το ποιος θα μπορούσε να έχει κίνητρο να εκτελέσει τον Γρίβα.

Ο 47χρονος το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν αποδέκτες αρμόδιους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., φαίνεται να είχε κόψει όλους τους δεσμούς συνεργασίας με άλλα ονόματα της νύχτας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι προτιμούσε να δρα μόνος του με τη δική του ομάδα, κυρίως σε περιοχές του Πειραιά.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση αναζητούν, μέσα από τα πολλά ανοικτά μέτωπα που είχε το θύμα, αυτό που προκάλεσε τη σύναψη του «συμβολαίου θανάτου» εις βάρος του.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοτικός σύμβουλος χτύπησε αντιδήμαρχο έξω από το Ειρηνοδικείο

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Δολοφονία Λυγγερίδη: Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από την επίθεση στον αστυνομικό – 60 συλλήψεις

Ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα, στο Αίγιο και στο Μεσολόγγι

Μυστήριο με τον θάνατο βρέφους ενός έτους στην Κω – Το παιδί έφερε τραύματα, προσήχθησαν οι γονείς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr