ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ληστεία στον “Άγιο Σάββα”: Γιατί έκλεψαν τα πανάκριβα ιατρικά μηχανήματα

Ληστεία στον “Άγιο Σάββα”: Γιατί έκλεψαν τα πανάκριβα ιατρικά μηχανήματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Πολύ περίεργη” χαρακτηρίζουν οι αξιωματικοί της Αστυνομίας την υπόθεση της κλοπής των πανάκριβων ιατρικών μηχανημάτων από τη γαστρεντερολογική και πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου “Άγιος Σάββας“.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας, άγνωστοι διέρρηξαν δύο κλινικές και έκλεψαν ιατρικά μηχανήματα αξίας περίπου 500.000 ευρώ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Ελεύθερος Τύπος”, τόσο στελέχη του νοσοκομείου, όσο και αξιωματικοί της Αστυνομίας, εκτιμούν ως τα ακριβά μηχανήματα, αξίας 400.000 ευρώ, θα μεταφερθούν στο εξωτερικό, καθώς είναι απίθανη η χρήση τους στην Ελλάδα από τη στιγμή που βάση των κωδικών μπορούν να εντοπιστούν.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο εμπλοκής ιδιωτικών συμφερόντων, όπως σημειώνει το δημοσίευμα.

Τα αντικείμενα που έχουν κλαπεί

Από το γαστρεντερολογικό και το πνευμονολογικό τμήμα του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», μετά από παραβίαση στις πόρτες, έγινε η κλοπή των ιατρικών μηχανημάτων, που διαπιστώθηκε το πρωί της Δευτέρας από τους εργαζόμενους του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΔΣ και διοικητή του νοσοκομείου, Γεώργιο Δενδραμή, οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ότι έχουν κλαπεί επτά ενδοσκόπια και ένας επεξεργαστής από το γαστρεντερολογικό τμήμα.

Επίσης, ένα πληκτρολόγιο και ένα συνδετικό για τον υπέρηχο του βρογχοσκοπίου καθώς και ένα συνδετικό για το βίντεο του βρογχοσκοπίου από το πνευμονολογικό.

Οι δράστες αναζητούνται από τις αστυνομικές Αρχές.

Τέλος όπως έγινε γνωστό έχει δοθεί εντολή για ΕΔΕ.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γιώργος Καλλιακμάνης: Υπήρχε σχέδιο να βγάλουν στην πορνεία τη 19χρονη Μυρτώ

Παράσυρση και εγκατάλειψη ανήλικης στη Λιοσίων – Νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο ΚΑΤ

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι σε νοσοκομείο στη Λάρισα – Ταξίδευε οδικώς όταν ένιωσε αδιαθεσία

Κεφαλονιά: Από ανακοπή ο θάνατος της 19χρονης – Δίωξη για ανθρωποκτονία στους τρεις συλληφθέντες

Νεκρή 19χρονη στο Αργοστόλι: Οι 4 κρίσιμες ώρες στο ξενοδοχείο και οι μαρτυρίες για κοκαΐνη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr