ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Αττική, Αυτοκτονία, Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, Εμπρησμός, Εμπρησμός Αυτοκινήτου, Καβούρι, Ναυπηγεία Σκαραμαγκά,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας των δύο ατόμων, που εντοπίστηκαν απανθρακωμένα τα ξημερώματα της Τετάρτης, μέσα σε αυτοκίνητα στη λεωφόρο Σχιστού στον Σκαραμαγκά και στην παραλία Καβουρίου, αντίστοιχα, είναι πλέον το πιθανότερο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από έγκυρες αστυνομικές πηγές.
Ειδικότερα, το αυτοκίνητο που βρέθηκε καμένο στη λεωφόρο Σχιστού, στις 02:30 τα ξημερώματα, ανήκει σε 50χρονο, ο οποίος είναι αδελφός αστυνομικού και ο οποίος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Παράλληλα, το όχημα που επίσης εντοπίστηκε καμένο, στις 5:30 το πρωί, στην παραλία Καβουρίου, ανήκει σε 52χρονο κρεοπώλη, ο οποίος διέμενε στο Παγκράτι.
Όπως είπαν σε αστυνομικούς συγγενείς του 52χρονου, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και πριν από λίγο καιρό είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.
Σημειώνεται πάντως, ότι καμία από τις δύο απανθρακωμένες σορούς δεν έχει ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής.
Φως στα δύο παρόμοια περιστατικά, για τα οποία διενεργεί προανάκριση η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, αναμένεται να ρίξει η έκθεση του ιατροδικαστή.
























































