ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Αττική, Αυτοκτονία, Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, Εμπρησμός, Εμπρησμός Αυτοκινήτου, Καβούρι, Ναυπηγεία Σκαραμαγκά,


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας των δύο ατόμων, που εντοπίστηκαν απανθρακωμένα τα ξημερώματα της Τετάρτης, μέσα σε αυτοκίνητα στη λεωφόρο Σχιστού στον Σκαραμαγκά και στην παραλία Καβουρίου, αντίστοιχα, είναι πλέον το πιθανότερο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από έγκυρες αστυνομικές πηγές.
Ειδικότερα, το αυτοκίνητο που βρέθηκε καμένο στη λεωφόρο Σχιστού, στις 02:30 τα ξημερώματα, ανήκει σε 50χρονο, ο οποίος είναι αδελφός αστυνομικού και ο οποίος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Παράλληλα, το όχημα που επίσης εντοπίστηκε καμένο, στις 5:30 το πρωί, στην παραλία Καβουρίου, ανήκει σε 52χρονο κρεοπώλη, ο οποίος διέμενε στο Παγκράτι.
Όπως είπαν σε αστυνομικούς συγγενείς του 52χρονου, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και πριν από λίγο καιρό είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.
Σημειώνεται πάντως, ότι καμία από τις δύο απανθρακωμένες σορούς δεν έχει ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής.
Φως στα δύο παρόμοια περιστατικά, για τα οποία διενεργεί προανάκριση η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, αναμένεται να ρίξει η έκθεση του ιατροδικαστή.
























































