ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη
WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
Γ. Παναγόπουλος: Στο αρχείο η υπόθεση με τα 3,2 εκατ. ευρώ στο πόθεν έσχες του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα ακόμη σημαντικό πλήγμα στον παράνομο τζόγο πέτυχαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη όπου, μέσα σε μόλις μια ημέρα, εντόπισαν δύο καταστήματα με παράνομα «φρουτάκια» και συνέλαβαν συνολικά εννέα άτομα για συμμετοχή σε απαγορευμένα παίγνια.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, τα παράνομα «μίνι καζίνο» εντοπίστηκαν στις περιοχές της Καλαμαριάς και της Σταυρούπολης, κατά τη διάρκεια αιφνιδιαστικών ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, με στόχο την καταπολέμηση της διενέργειας απαγορευμένων παιγνίων.
Έξι συλλήψεις στην Καλαμαριά, τρεις στη Σταυρούπολη
Στην Καλαμαριά, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου λειτουργούσαν πέντε παράνομα «φρουτάκια». Για την υπόθεση συνελήφθησαν ο υπεύθυνος του καταστήματος και πέντε παίκτες.
Άλλα τρία άτομα – ο υπεύθυνος του καταστήματος και δύο παίκτες – συνελήφθησαν στη Σταυρούπουλη, σε κατάστημα όπου είχαν εγκατασταθεί και λειτουργούσαν δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, στους οποίους διενεργούνταν απαγορευμένα παίγνια.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.























































