Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θρήνος για τη 18χρονη στην Πετρούπολη – Το μήνυμα στη μάνα: “Θα σε σκοτώσει”

Θρήνος για τη 18χρονη στην Πετρούπολη – Το μήνυμα στη μάνα: “Θα σε σκοτώσει”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τραγικός ήταν τελικά ο επίλογος του θρίλερ της Πετρούπολης, όπου πατέρας και κόρη ανασύρθηκαν μέσα από πυρκαγιά στο διαμέρισμά τους και εν συνεχεία διαπιστώθηκαν ίχνη στραγγαλισμού στη νεαρή κοπέλα.

Σήμερα το μεσημέρι, άφησε την τελευταία της πνοή στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν από την περασμένη Τετάρτη ήδη κλινικά νεκρή.

Την ζωή του κοριτσιού όπως διαπίστωσε και ο ιατροδικαστής στέρησε με τα ίδια του τα χέρια ο 55χρονος πατέρας της που την έκλεισε το στόμα και την μύτη, την στραγγάλισε, την τραυμάτισε με μαχαίρι στο πρόσωπο, το στήθος και το χέρι και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι της οδού Κύπρου 52.

Από την πρώτη στιγμή οι πυροσβέστες που έσπαυσαν στο σημείο διαπίστωσαν πως στο σπίτι υπήρχαν 3 εστίες φωτιάς, γεγονός που παρέπεμπε σε εμπρησμό και όχι σε φωτιά από ατύχημα.

Την υπόθεση ανέλαβε αρχικά το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας και στη συνέχεια η Ασφάλεια Δυτικής Αττικής, που σύντομα ανακάλυψαν πως ο πατέρας αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική.

Το ζευγάρι είχαν πάρει διαζύγιο πριν 5 χρόνια όπως κατέθεσε η τραγική μητέρα στους αστυνομικούς, όμως για χάρη των παιδιών πάντα επέστρεφε η σύζυγος και προσπαθούσαν να ζήσουν μαζί ξανά και ξανά μέχρι που στις αρχές του Αυγούστου δεν άντεξε και ξαναέφυγε.

Έκτοτε, ο πατέρας έπαιρνε συνεχώς τηλέφωνο την εν διαστάσει σύζυγό του και της ζητούσε να επιστρέψει πίσω, να μείνει εκείνη στο σπίτι μαζί με τα παιδιά και θα νοίκιαζε αλλού εκείνος, κάτι που είχε αρχίσει να το σκέφτεται από την πλευρά της.

Η 18χρονη κόρη όμως που άκουγε αυτά που έλεγε ο πατέρας της, θέλοντας να σώσει την μητέρα της, της έστειλε ένα μήνυμα στο κινητό της προειδοποιώντας την: «Μην τον πιστεύεις, δεν αλλάζει αυτός. Μην γυρίσεις πίσω θα σε σκοτώσει!», όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το news247.

Την περασμένη Δευτέρα, ο πατέρας έψαξε το κινητό της κόρης του και ανακάλυψε το μήνυμά της προς την μητέρα της με αποτέλεσμα να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση και να ξεσπάσει όλη του την οργή πάνω της. Αυτό το γεγονός, συν ο μόνιμος τσακωμός που είχε το τελευταίο διάστημα με την κόρη του, που δεν ενέκρινε την σχέση της με ένα αγόρι επειδή είχε καταγωγή από την Αλβανία, όπλισαν τα χέρια του και έγινε παιδοκτόνος.

Μάλιστα, οι γιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα πως το κορίτσι ήταν ώρα υποξυγονωμένο και είχε στραγγαλιστεί, με αποτέλεσμα παρά την ανάνηψη στην οποία προχώρησαν ο εγκέφαλος της να ήταν ήδη νεκρός.

Γείτονες άκουσαν μάλιστα την κοπέλα να καλεί σε βοήθεια, ενώ είχαν προηγηθεί τσακωμοί τις προηγούμενες ημέρες όπου πάλι γείτονες είχαν ακούσει τον πατέρα να απειλεί ευθέως την κόρη πως θα έβαζε φωτιά…

Το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο πατέρας βρέθηκε αργότερα ματωμένο μέσα στο σπίτι από τους αστυνομικούς.

Ο παιδοκτόνος πατέρας που νοσηλεύεται στο ΚΑΤ παρουσιάζει συνεχώς καλύτερη εικόνα, αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει οι αστυνομικοί να του πάρουν κατάθεση.

Το μόνο σίγουρο είναι όταν συνέλθει θα έρθει αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και μάλιστα της ίδιας της κόρης!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Δολοφονία Λυγγερίδη: Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από την επίθεση στον αστυνομικό – 60 συλλήψεις

Ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα, στο Αίγιο και στο Μεσολόγγι

Μυστήριο με τον θάνατο βρέφους ενός έτους στην Κω – Το παιδί έφερε τραύματα, προσήχθησαν οι γονείς

Θρίλερ με τον στρατιώτη που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 – «Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr