ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απόπειρα Βιασμού, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Νησιά Αιγαίου, Πρόσφυγες, Σάμος,


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Το Ιράν επιστρατεύει παιδιά από 12 ετών στον εν εξελίξει πόλεμο
Εγιάλ Ζαμίρ: Προειδοποίηση για «κατάρρευση» των IDF «εκ των έσω» λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού
Ιράν: Περισσότεροι από 1.000.000 μαχητές έτοιμοι να αντιμετωπίσουν Αμερικανούς στρατιώτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε βεντέτα οδήγησε η απόπειρα βιασμού 19χρονου Σύρου πρόσφυγα από τρεις Ιρακινούς πρόσφυγες το βράδυ του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου μέσα στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης μεταναστών και προσφύγων στη Σάμο.
Μετά την απόπειρα ακολούθησαν άγριες συγκρούσεις με αποτέλεσμα πέντε πρόσφυγες και μετανάστες, τραυματισμένοι όλοι από μαχαίρια, να οδηγηθούν στο νοσοκομείο του νησιού όπου νοσηλεύεται ο ένας από αυτούς που φέρεται ως ένας από τους τρεις δράστες που επιχείρησαν το βιασμό.
Οι συγκρούσεις αυτές έγιναν τα χαράματα του Σαββάτου μέσα στην πόλη της Σάμου και είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματισθούν τρία άτομα και επεκτάθηκαν μέσα στον καταυλισμό του ΚΥΤ αργότερα με δυο ακόμα τραυματίες.
Εκτός από το νοσηλευόμενο για την απόπειρα βιασμού του 19χρονου, κρατείται ακόμα ένας Σύρος ενώ αναζητείται ένας τρίτος.























































