ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Ισραηλινοί ανατίναξαν τουρκική βάση στη Β/Δ Συρία - Ο Τόμας Μπάρακ πήρε το μέρος των Τούρκων κατά του Ισραήλ
Συρία-Δαμασκός: Σύροι τζιχαντιστές φιλότουρκοι στρατιωτικοί ουρλιάζουν «ερχόμαστε για σένα, Εβραίε, έρχόμαστε» (βίντεο)
Το Ισραήλ βομβάρδισε στρατιωτικό αεροδρόμιο στην τουρκοκρατούμενη βόρεια Συρία
Αυστηρή προειδοποίηση ΥΠΕΞ Ισραήλ για τη δολοφονία Ελληνορθόδοξου (Ρωμιού) στη Συρία
Η Χαμάς στρατολογούσε μυστικό στρατό στον Λίβανο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη σύλληψη δύο ανθυπαστυνόμων, που υπηρετούν σε υπηρεσίες της Αττικής, προχώρησαν χθες οι Αρχές.
Οι δύο άνδρες εμπλέκονται σε υπόθεση ληστείας ενός 47χρονου πολίτη, υπηκόου Συρίας, που διαπράχθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο και εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 47χρονος κοσμηματοπώλης, αμέσως μετά την άφιξή του από τη Γερμανία στην Ελλάδα, οδηγώντας αυτοκίνητο στην Αττική Οδό, ακινητοποιήθηκε από άτομα που φορούσαν στολές, οι οποίες έμοιαζαν με αστυνομικές.
Οι δράστες, με την απειλή όπλων, μετέφεραν τον Σύρο σε περιοχή του Ασπροπύργου, όπου και τον εγκατέλειψαν, αφού προηγουμένως αφαίρεσαν από το αυτοκίνητό του μεγάλο χρηματικό ποσό.
Από την έρευνα που ακολούθησε ταυτοποιήθηκαν για τη συμμετοχή τους στην υπόθεση, εκτός από τους δύο αστυνομικούς και ένας 32χρονος Έλληνας, ο οποίος είναι ήδη έγκλειστος σε φυλακή στη Ρωσία.























































