ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Η Κούβα δεν έχει καύσιμα για τα αεροπλάνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άνθρωπος της νύχτας που γνώριζε τους απαγωγείς έδωσε στοιχεία που οδήγησαν στην απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Έθνος» ένας άνθρωπος που γνώριζε καλά τους απαγωγείς του Μιχάλη Λεμπιδάκη λειτούργησε ως «βαθύ λαρύγγι». Είναι άνθρωπος με διασυνδέσεις στον χώρο της νύχτας και έδωσε πληροφορίες για τους απαγωγείς.
Ουσιαστικά τα όσα είπε στους αστυνομικούς ο άνθρωπος αυτός έδωσαν ώθηση στις έρευνες, ενώ έκαναν πιο εύκολη τη στοχοποίηση συγκεκριμένων ανθρώπων.
Ταυτόχρονα οι αστυνομικοί φαίνεται ότι άρχισαν να πλησιάζουν πολύ κοντά στους απαγωγείς μετά από ένα τυχαίο περιστατικό όταν σε έναν έλεγχο διαπιστώθηκε ότι τρία άτομα είχαν πετάξει τα κινητά τους.
Ακόμη σε στενή παρακολούθηση όλοι οι χώροι πώλησης καρτοκινητών και καρτών κινητής τηλεφωνίας.
Έτσι οι αστυνομικοί έφτασαν στην ανήλικη κοπέλα η οποία αγόραζε κάρτες και φθηνά κινητά τα οποία χρησιμοποιούσαν οι απαγωγείς. Αμέσως οι αστυνομικοί συνέδεσαν με την υπόθεση και τον πατέρα της, τον 60χρονο μεσίτη ο οποίος βρίσκεται από χθες στα χέρια της αστυνομίας.























































