Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είπε στους αστυνομικούς ο 60χρονος μεσίτης που συνελήφθη για την απαγωγή Λεμπιδάκη

Τι είπε στους αστυνομικούς ο 60χρονος μεσίτης που συνελήφθη  για την απαγωγή Λεμπιδάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απαγωγή, Αστυνομία, Ρέθυμνο,

Τα οικονομικά του ανοίγματα και την …κρίση επικαλέστηκε ως δικαιολογία για την συμμετοχή του στην ομάδα των απαγωγέων του επιχειρηματία Λεμπιδάκη, ο 60χρονος μεσίτης που έμπλεξε και την 16χρονη κόρη του.

Σύμφωνα με το ekriti, ο 60χρονος είπε στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν μετά τη σύλληψή του, ότι εξαιτίας της οικονομικής κρίσης δημιούργησε πολλές οικονομικές υποχρεώσεις, στις οποίες αδυνατούσε να αντεπεξέλθει.

Φερεται να είπε επίσης, ότι το κτίσιμο ενός μεγάλου σπιτιού του, στη περιοχή Ατσιπόπουλου του Ρεθύμνου, του δημιούργησε πολλά χρέη και υπήρχε απειλή κατάσχεσης των περιουσιακών του στοιχείων.

Σε ρόλο “ταχυδρόμου” η κόρη του

Την ίδια ώρα, η 16χρονη κόρη του που συνελήφθη ως εμπλεκόμενη στην υπόθεση απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη, κρατείται στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου.

Οι πληροφορίες λένε ότι το κορίτσι είχε ρόλο «ταχυδρόμου» στην επικοινωνία των απαγωγέων με την οικογένεια Λεμπιδάκη και πως ήταν εκείνη που αγόραζε κάρτες κινητών, τις οποίες χρησιμοποιούσαν οι απαγωγείς. Πάντα, υπό τις οδηγίες του πατέρα της…

Σύμφωνα με το ekriti, η ανήλικη διανυκτέρευσε σε γραφείο, συντροφιά με κοπέλα αστυνομικό και όχι στο κρατητήριο. Μάλιστα, της προσφέρθηκε πίτσα, αναψυκτικά και ό,τι άλλο ήθελε, προκειμένου να βοηθήσουν λιγάκι την κακή ψυχολογία της…

Η μητέρα της, η οποία είναι φιλόλογος, σύμφωνα με το ekriti, σκοπεύει να καταθέσει μήνυση εναντίον του συζύγου της, επειδή παρέσυρε την ανήλικη κόρη τους σε παραβατικές πράξεις.

Ποιους ψάχνει η ΕΛ. ΑΣ.

Στην ΕΛ.ΑΣ. πάντως αναζητούν και άλλα άτομα για την απαγωγή. Μάλιστα ένα από τα σενάρια που εξετάζουν είναι να πρόκειται για ποινικούς, οι οποίοι είχαν οργανώσει και εκτελέσει την απαγωγή, ωστόσο όταν αντιλήφθηκαν ότι ο κλοιός σφίγγει παρέδωσαν τη σκυτάλη στη δεύτερη ομάδα των απαγωγέων, οι οποίοι έπεσαν και στα χέρια της αστυνομίας.

Αξιωματικοί πιστεύουν ότι η ομάδα των σκληρών κακοποιών αποτελούσε τον βραχίονα κρούσης που κατέστρωσαν και έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιο της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Ωστόσο φαίνεται πως κατάλαβαν ότι οι Αρχές είναι στα ίχνη τους, σε συνδυασμό πως η οικογένεια δεν μπορεί να καταβάλει το εξωπραγματικό ποσό που ζητούσαν σε λύτρα και γι αυτό αποχώρησαν. Μάλιστα για τους συλληφθέντες δεν υπάρχουν στοιχεία ότι διαθέτουν το επιχειρησιακό προφίλ για να σχεδιάσουν και να εκτελέσουν την απαγωγή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Τούρκος Χασάν Σακλανάν επιτέθηκε με μαχαίρι σε Ισραηλινούς αστυνομικούς στην Ιερουσαλήμ

Κρήτη: Γάζωσαν με καλάσνικοφ αυτοκίνητο στο Ηράκλειο

Ενδοοικογενειακή βία: Χειροπέδες σε 33χρονο από το Ηράκλειο που απείλησε και εκφόβισε τη σύντροφό του

Μαρούσι: Ο 23χρονος τράβηξε όπλο αλλά μπλόκαρε – Τότε μαχαιρώθηκε στον λαιμό

Συναγερμός για τις απανωτές φωτιές σε όλη τη χώρα – Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Κικίλια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr