Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Oι σκέψεις Λεμπιδάκη στο δωμάτιο-φυλακή που κρατούνταν – Τι έγραφε σε σημειώσεις

Oι σκέψεις Λεμπιδάκη στο δωμάτιο-φυλακή που κρατούνταν – Τι έγραφε σε σημειώσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απαγωγή, Αστυνομία, Κρήτη, Ρέθυμνο,

Χειρόγραφες σημειώσεις με τις σκέψεις και τα συναισθήματά του κρατούσε ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης τους έξι μήνες της ομηρείας του.

Πρόκειται ουσιαστικά για δύο σελίδες χαρτί όπου έγραφε και την καθημερινότητά του – άλλες φορές κωδικοποιημένα, άλλες φορές όχι.

Όπως λένε οι αστυνομικοί, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, προσπαθούσε να βρει μόνος του ένα κίνητρο για να συνεχίσει και να ζει.

«Πρέπει να ζήσω, πρέπει να βρω τρόπο να συνεχίσω . Για τα παιδιά μου, για την οικογένειά μου. Φοβάμαι μήπως δεν ξαναδώ τα παιδιά μου», ανέφερε, μεταξύ άλλων.

«Θα αλλάξω τρόπο ζωής, θα αφιερώσω περισσότερο χρόνο στην οικογένειά, στα παιδιά μου», έγραφε ακόμη ο επιχειρηματίας.

“Φοβάμαι μήπως χάσω το μυαλό μου”

Σε άλλο σημείο, έγραφε:

«Φοβάμαι μήπως χάσω το μυαλό μου, φοβάμαι την απραξία. Ζήτησα να μου φέρουν βιβλία και περιοδικά για να απασχολώ το μυαλό μου.

»Πονάει το χέρι μου από την αλυσίδα. Ζήτησα να μου την αλλάξουν και μου την έβαλαν στο πόδι. Κάνω και γυμναστική για να μπορέσω να διατηρηθώ».

Οι αστυνομικοί θεωρούν πολύ έξυπνη την κίνησή του να κρατήσει ημερολόγιο, γιατί του έδινε κίνητρο για να μη χάσει το μυαλό του και να συνεχίσει να ζει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW

DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα

Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα

Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου

Νέα Πέραμος: Έξι μέρες κρατούσαν ζωντανό τον 27χρονο πριν τον σκοτώσουν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr