Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μυστήριο πίσω από την τραγωδία στο Μαρκόπουλο με τη μάνα να σκοτώνει την κόρη και να αυτοκτονεί

Μυστήριο πίσω από την τραγωδία στο Μαρκόπουλο με τη μάνα να σκοτώνει την κόρη και να αυτοκτονεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πολλά αμυντικά τραύματα από μαχαιριές στο σώμα της 17χρονης, την οποία σκότωσε η ίδια η μητέρα της, στο Μαρκόπουλο, διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, ενώ το θανατηφόρο τραύμα ήταν στον λαιμό της άτυχης κοπέλας.

Η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, στο Μαρκόπουλο, όταν η 51χρονη μητέρα, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, αφού κλείδωσε τον σύζυγό της στο υπόγειο του σπιτιού τους, μαχαίρωσε την κόρη της και μετά αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο σύζυγος στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο της τραγωδίας, σε μονοκατοικία επί της οδού Ελληνικής Δημοκρατίας, σε κάποια στιγμή κατέβηκε στο υπόγειο για να κάνει κάτι δουλειές και τότε κλείδωσε την πόρτα η γυναίκα του.

Σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του συζύγου, στη συνέχεια άκουσε τις δύο γυναίκες να φωνάζουν και όταν έπειτα από ώρα κατάφερε να βγει από το υπόγειο τις είδε θανάσιμα τραυματισμένες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η κοπέλα προσπάθησε αρχικά να αποτρέψει τη μητέρα της, που ήταν συνταξιούχος της Ολυμπιακής Αεροπορίας, να αυτοκτονήσει, ενώ στη συνέχεια δέχθηκε αλλεπάλληλες μαχαιριές.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η 17χρονη, προφανώς για να γλιτώσει, πήδησε από ένα μπαλκόνι στο προαύλιο, ενώ η μητέρα βγήκε από την εσωτερική σκάλα, όπου εντοπίστηκαν ίχνη αίματος και έφθασε κοντά της, βάζοντας τέλος στη ζωή και των δύο τους.

Από τις μαρτυρίες που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής δεν ήταν η πρώτη φορά που η 51χρονη είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε έντονα ψυχολογικά προβλήματα λέγοντας πώς αυτή και σύζυγός της θα φύγουν σύντομα από τη ζωή και πώς η κόρη της θα μείνει μόνη. Φοβόταν δε ότι η 17χρονη θα έμενε μόνη και έτσι θα βρισκόταν κάποιος να την εκμεταλλευτεί…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Δολοφονία Λυγγερίδη: Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από την επίθεση στον αστυνομικό – 60 συλλήψεις

Ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα, στο Αίγιο και στο Μεσολόγγι

Μυστήριο με τον θάνατο βρέφους ενός έτους στην Κω – Το παιδί έφερε τραύματα, προσήχθησαν οι γονείς

Θρίλερ με τον στρατιώτη που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 – «Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr