Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τηλεφωνικές επικοινωνίες και κάμερες γύρω από το νεκροταφείο στο μικροσκόπιο για να βρεθεί ο δολοφόνος

Τηλεφωνικές επικοινωνίες και κάμερες γύρω από το νεκροταφείο στο μικροσκόπιο για να βρεθεί ο δολοφόνος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη έχουν βάλει στο μικροσκόπιό τους τις νέες καταθέσεις των συγγενών, φίλων και συναδέλφων της άτυχης γυναίκας και τις τηλεφωνικές της επικοινωνίες, ενώ, αναμένουν και τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων από τον χώρο που έγινε το φονικό.

Όσον αφορά στις καταθέσεις, οι Αρχές φέρονται να ερευνούν μία πληροφορία για την προσωπική ζωή της 32χρονης η οποία προήλθε από τον χώρο εργασίας της.

Η ΕΛ.ΑΣ. στην προσπάθειά της να εντοπίσει τον δολοφόνο ρίχνει ιδιαίτερη βαρύτητα και στις κάμερες στην περιοχή γύρω από το κοιμητήριο.

Οι αστυνομικοί εμφανίζονται επίσης βέβαιοι για το ότι το θύμα στεκόταν πάνω από το τάφο του φίλου της τη στιγμή της επίθεσης και έδωσε μάχη προκειμένου να ξεφύγει από τον δράστη.

Παράλληλα, εικάζουν ότι το μένος του δράστη μπορεί να προήλθε από κάποιο χτύπημα που πιθανότατα του επέφερε η Δώρα Ζέμπερη με αποτέλεσμα εκείνος να εξοργιστεί και να της επιφέρει τις αρχικές μαχαιριές στο στήθος και στη συνέχεια μία ακόμα στην πλάτη.

Στη συνέχεια θεωρούν ότι αφαίρεσε από το θύμα όλα τα προσωπικά αντικείμενα και την τσάντα και έφυγε.

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. δεν αποκλείουν την επίθεση από κάποιον τοξικομανή ή κάποιον ψυχικά διαταραγμένο.

Χθες Δευτέρα, ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας έδωσε περαιτέρω στοιχεία για το ταξί του ενημερώνοντας τις αρχές ότι έχει σύστημα τηλεματικής και ότι όπως προκύπτει με βάση αυτό, τη στιγμή που έγινε η δολοφονία στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, ο πατέρας του θύματος βρισκόταν με αυτοκίνητο στην περιοχή του Ζωγράφου και τελικά πέρασε από το κοιμητήριο λίγα λεπτά πριν τις 9 εννιά και πήρε κούρσα επιβάτη.

Αναφερόμενος δε στις ανακρίβειες τις οποίες διατύπωσε τις προηγούμενες ημέρες ως προς την ώρα που βρέθηκε έξω από το κοιμητήριο τόνισε ότι ήταν ιδιαίτερα ταραγμένος λόγω της απώλειας της κόρης του.

Στο πλαίσιο των ερευνών οι Αρχές έχουν λάβει ήδη δείγμα DNA από τον Κώστα Ζέμπερη, ενώ αναμένεται να ερευνήσουν διεξοδικά και το ταξί του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοτικός σύμβουλος χτύπησε αντιδήμαρχο έξω από το Ειρηνοδικείο

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Δολοφονία Λυγγερίδη: Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από την επίθεση στον αστυνομικό – 60 συλλήψεις

Ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα, στο Αίγιο και στο Μεσολόγγι

Μυστήριο με τον θάνατο βρέφους ενός έτους στην Κω – Το παιδί έφερε τραύματα, προσήχθησαν οι γονείς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr