Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Φόρτωση” μεταναστών σε φορτηγά για Ιταλία, κρύβεται πίσω από τις συμπλοκές στο λιμάνι Πάτρας

“Φόρτωση” μεταναστών σε φορτηγά για Ιταλία, κρύβεται πίσω από τις συμπλοκές στο λιμάνι Πάτρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία για το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα μεταξύ μεταναστών, απέναντι από το νέο λιμάνι της Πάτρας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αιτίες της συμπλοκής έχουν να κάνουν κυρίως με τον έλεγχο της διακίνησης μεταναστών, δηλαδή σε ποιους θα επιτραπεί από τα μέλη κυκλωμάτων να φθάσουν έξω από την περίφραξη του λιμανιού, ώστε να επιχειρήσουν να κρυφτούν σε κάποιο φορτηγό με προορισμό την Ιταλία.

Όσον αφορά το επεισόδιο, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τρεις συλληφθέντες δύο 21χρονοι και ένας 27χρονος, όλοι υπήκοοι Αφγανιστάν, αρχικά συνεπλάκησαν με άλλους τρεις ομοεθνείς τους, ηλικίας 27, 21 και 17 ετών αντίστοιχα και στη συνέχεια τους τραυμάτισαν με αιχμηρά αντικείμενα στον θώρακα, στην κοιλιά και στο κεφάλι.

Οι τρεις τραυματίες διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο «’Αγιος Ανδρέας» της Πάτρας, όπου ο 21χρονος παραμένει νοσηλευόμενος σε σοβαρή κατάσταση.

Μετά την συμπλοκή υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας και στο σημείο του επεισοδίου κατέφθασαν άνδρες της Ασφαλείας Πατρών, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς και της ‘Αμεσης Δράσης.

Μετά τη σύλληψη των τριών ατόμων, αστυνομικές δυνάμεις παρέμειναν στην περιοχή, καθώς ομάδες μεταναστών,που είχαν μαζί τους ξύλα και άλλα αντικείμενα, ήταν έτοιμες να συμπλακούν.

Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ η Αστυνομία έχει πάρει αυξημένα μέτρα ασφαλείας έξω από το λιμάνι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

Η προβλήτα στη Γάζα μπορεί να γίνει ένα διεθνές προσφυγικό κουτί της Πανδώρας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr