ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Αχαΐα, Λαθρομετανάστες, Λιμάνι Πατρών, Μετανάστες, Ομάδα ΔΙΑΣ, Πάτρα,

















































Συρία: Ο Τόμας Μπάρακ του Τραμπ πέταξε τους Κούρδους στα σκουπίδια και τους προέτρεψε να υποταχθούν στον νέο σύμμαχο των
Ευρωπαϊκή απάντηση στις απειλές Τραμπ: «Παγώνει» η επικύρωση της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ-ΗΠΑ
ΜΕΤΕΟ: Βροχόπτωση κατηγορίας 5 (ακραία) την Τετάρτη 21/01 - Σε ποιες περιοχές θα είναι έντονα τα φαινόμενα
ΕΚΠΟΙΖΩ: Επεκτείνεται η πρακτική των παράνομων χρεώσεων στους λογαριασμούς καταθέσεων
Στρασβούργο: Χιλιάδες αγρότες στους δρόμους κατά της συμφωνίας ΕΕ-Mercosur
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία για το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα μεταξύ μεταναστών, απέναντι από το νέο λιμάνι της Πάτρας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αιτίες της συμπλοκής έχουν να κάνουν κυρίως με τον έλεγχο της διακίνησης μεταναστών, δηλαδή σε ποιους θα επιτραπεί από τα μέλη κυκλωμάτων να φθάσουν έξω από την περίφραξη του λιμανιού, ώστε να επιχειρήσουν να κρυφτούν σε κάποιο φορτηγό με προορισμό την Ιταλία.
Όσον αφορά το επεισόδιο, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τρεις συλληφθέντες δύο 21χρονοι και ένας 27χρονος, όλοι υπήκοοι Αφγανιστάν, αρχικά συνεπλάκησαν με άλλους τρεις ομοεθνείς τους, ηλικίας 27, 21 και 17 ετών αντίστοιχα και στη συνέχεια τους τραυμάτισαν με αιχμηρά αντικείμενα στον θώρακα, στην κοιλιά και στο κεφάλι.
Οι τρεις τραυματίες διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο «’Αγιος Ανδρέας» της Πάτρας, όπου ο 21χρονος παραμένει νοσηλευόμενος σε σοβαρή κατάσταση.
Μετά την συμπλοκή υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας και στο σημείο του επεισοδίου κατέφθασαν άνδρες της Ασφαλείας Πατρών, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς και της ‘Αμεσης Δράσης.
Μετά τη σύλληψη των τριών ατόμων, αστυνομικές δυνάμεις παρέμειναν στην περιοχή, καθώς ομάδες μεταναστών,που είχαν μαζί τους ξύλα και άλλα αντικείμενα, ήταν έτοιμες να συμπλακούν.
Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ η Αστυνομία έχει πάρει αυξημένα μέτρα ασφαλείας έξω από το λιμάνι.






















































