ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία στέλνει στην Υεμένη Σύρους μισθοφόρους νεοθωμανούς τζιχαντιστές
Ο Μητσοτάκης στα 52α γεννέθλια της ΝΔ... σε «ταραγμένα νερά» και με ηχηρές απουσίες
Συνελήφθησαν ο Φίλιππος Καμπούρης και η γυναίκα του ως αρχηγικά μέλη κυκλώματος που εξαπατούσε τον e-ΕΦΚΑ
Χανιά: 39χρονη Αμερικανίδα συνελήφθη για κατασκοπεία στη Σούδα
Η Σαουδική Αραβία εξαπολύει την μεγαλύτερη επίθεσή της στην Υεμένη εδώ και χρόνια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τέσσερις προσαγωγές έγιναν το πρωί απο την Ασφάλεια Αττικής, για την υπόθεση της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, πριν απο λίγες μέρες, μέσα στο γραφείο του, στην οδό Ασκληπιού 154.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μεταξύ των προσαχθέντων είναι και δύο Αλβανοί, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν θα μετατραπούν όλες σε συλλήψεις καθώς μέχρι στιγμής μόνο η μία φαίνεται να απασχολεί περισσότερο.
Όπως χαρακτηριστικά λένε οι ίδιες πηγές, ανάλογες προσαγωγές έχουν γίνει και τις προηγούμενες μέρες αλλά τονίζουν ότι ο κλοιός σφίγγει γύρω από τους δράστες.
Υπενθυμίζεται οτι οι δύο δράστες της δολοφονίας μιλούσαν «σπαστά» ελληνικά, και σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν πιθανότατα Αλβανοί.
Οι τέσσερις προσαχθέντες αυτή την ώρα βρίσκονται στην Ασφάλεια όπου εξετάζονται.























































