ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες
Σοκαριστική προειδοποίηση Γκέιτς: Η AI είναι αρκετά ισχυρή για να οδηγήσει σε 1 δισ. θανάτους (βίντεο)
Αρχές 2027 η ExxonMobil προχωρά σε ερευνητική γεώτρηση στα ελληνικά ύδατα
Έκρηξη σε Airbnb στην Πλάκα - Αγνοούνται πέντε άνθρωποι
Γιατροί Κολωνακίου: «Η Ιωάννα Γάκα μου έλεγε πως ήμουν η βασίλισσα της χαμένης Ατλαντίδας στην προηγούμενη ζωή μου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο άντρες επιχείρησαν να ληστέψουν ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Πάτρα, όμως τα σχέδιά τους χάλασαν λόγω ενός φοιτητή.
Ο νεαρός άκουσε τον κρότο που έκανε η τζαμαρία του πρακτορείου όταν την γκρέμισαν οι δύο αλλοδαποί κακοποιοί για να εισβάλλουν στο εσωτερικό και τηλεφώνησε αμέσως στην Αστυνομία.
Όμως, δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια, αλλά βγήκε από το σπίτι του μαζί με έναν γείτονά του και έτρεξαν προς το πρακτορείο.
Ο ένας από τους αλλοδαπούς, που βρισκόταν απ’ έξω φυλάγοντας τσίλιες, το έβαλε στα πόδια μόλις τους είδε και πρόλαβε να εξαφανιστεί.
Όμως, ο συνεργός του από τη Νιγηρία, που είχε ήδη ετοιμαστεί να αρπάξει δύο τηλεοράσεις, εγκλωβίστηκε στο κατάστημα και ακινητοποιήθηκε από τον φοιτητή και τον περίοικο!
Μέσα σε λίγα λεπτά, έφτασαν άνδρες της Άμεσης Δράσης, που τον συνέλαβαν και τον προσήγαν για προανάκριση στην Ασφάλεια.
Όπως διαπιστώθηκε, ο Αφρικανός έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές για κλοπές.























































