Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτή είναι η 18χρονη που σκότωσε ο 49χρονος πατέρας της στην Ξάνθη

Αυτή είναι η 18χρονη που σκότωσε  ο 49χρονος πατέρας της στην Ξάνθη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δεν το χωράει ο νους ότι ένας  πατέρας μαχαιρώνει μέχρι θανάτου την 18χρονη κόρη του γιατί δεν εγκρίνει την σχέση της με νεαρό και επειδή δεν ήθελε η κόρη του να ανεβαίνει σε μηχανάκια!

Κι όμως συνέβη, παραμονές Χριστουγέννων, βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία. Όλα έγιναν νωρίς το πρωί, στη Σμίνθη του δήμου Μύκης στην ορεινή Ξάνθη. Την κοπέλα βρήκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, η θείας της.

Ο 49χρονος πατέρας, μετά την φρικτή πράξη του, έδωσε τέλος στη ζωή του, καθώς βρέθηκε κρεμασμένος σε κοντινή δασική έκταση.

Ο δράστης και αυτόχειρας, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, άφησε και ιδιόχειρο σημείωμα με το οποίο εξηγεί την πράξη του, φέρνοντας ως δικαιολογία ότι δεν συμφωνούσε με τη σχέση που είχε συνάψει η κόρη του. Σύμφωνα με το xanthi2, στο σημείωμα έγραφε επίσης ότι η κόρη του ανέβαινε σε μηχανάκια.

Eίχε άλλες τέσσερις κόρες ενώ η γυναίκα του είχε πεθάνει

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας που είχε ψυχολογικά προβλήματα, νοσηλευόταν στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Δράμας και σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ είχε πάρει άδεια για τις γιορτές. Ο 49χρονος είχε συνολικά 5 κόρες ενώ η γυναίκα του έχει πεθάνει εδώ και 5 – 6 χρόνια.

Η 18χρονη ήταν η μικρότερη ανάμεσα στις πέντε κόρες της οικογένειας και μόνη ανύπαντρη από τις αδερφές.

Το πρωί του Σαββάτου ο ιατροδικαστής θα διενεργήσει νεκροψία-νεκροτομή στις σορούς της άτυχης κοπέλας και του 49χρονου άντρα προκειμένου να διαπιστωθεί κάτω από ποιες συνθήκες τελέστηκε η οικογενειακή τραγωδία.

Ο Ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης που εξέτασε τις δύο σορούς, σε δήλωσή του στο xanthi2 αναφέρει ότι διαπίστωσε σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και την τραχηλική χώρα της κοπέλας που προκλήθηκαν πιθανότατα από μαχαίρι. Όπως σημειώνει ήταν ένας βίαιος και όχι αιφνίδιος θάνατος. Περισότερα στοιχεία για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου θα υπάρξουν μετά τη νεκροτομή που θα γίνει αύριο, όπως αναφέρει.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι 4 αδελφές της κοπέλας, στις οποίες παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πειραιάς: Κατέρρευσε διώροφο κτίριο στο Πασαλιμάνι – Νεκρός ένας 31χρονος αστυνομικός

Ξάνθη: Οι Έλληνες μουσουλμάνοι πέταξαν έξω από τζαμί τον ψευτομουφτή (βίντεο)

Πάτρα: Άνδρας έσπαγε πιάτα στο κεφάλι της γυναίκας του

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε στέκι παράνομου τζόγου στην Αθήνα – 11 συλλήψεις και κατάσχεση 57 υπολογιστών με «φρουτάκια» (βίντεο)

Νέα Σμύρνη: Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς οπαδών σε αγώνα βόλεϊ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr