ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Δικαιοσύνη, Εισαγγελία Πρωτοδικών, Θεσσαλονίκη, Κώστας Ζουράρις, Μακεδονία, Συλλαλητήρια,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
DW: Πολιτική διάσταση στο «διαζύγιο» Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς;
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τους δράστες των επεισοδίων που σημειώθηκαν στο περιθώριο του χθεσινού συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη για το ονοματολογικό των Σκοπίων αναζητεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας, την οποία παρήγγειλε ο προϊστάμενός της, Λάμπρος Τσόγκας.
Σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία, τα υπό διερεύνηση επεισόδια αφορούν τον εμπρησμό του υπό κατάληψη διατηρητέου κτιρίου, την επίθεση εις βάρος του βουλευτή, συνεργαζόμενου με τους ΑΝΕΛ και πρώην υφυπουργού Παιδείας, Κώστα Ζουράρι, την καταστροφή πανό από θρησκευτική έκθεση στην είσοδο της ΔΕΘ, όπως, επίσης, κάποιες αψιμαχίες, στις οποίες φαίνεται να «πρωταγωνίστησαν» άτομα που αντιτίθεντο στο συλλαλητήριο και διοργάνωσαν αντί-συγκέντρωση.
Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας, την οποία καλείται να φέρει εις πέρας η Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, ο κ. Τσόγκας κρίνει ως επιβεβλημένη την αξιοποίηση στοιχείων μέσων τεχνολογίας, όπως βιντεοληπτικό υλικό από ΜΜΕ κ.ά., προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες και εφόσον προκύψουν ποινικές ευθύνες εις βάρος τους να καταλογιστούν.























































