Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

16 χρόνια με αναστολή στον παραολυμπιονίκη που σκότωσε τον ξενοδόχο στο Μοσχάτο

16 χρόνια με αναστολή στον παραολυμπιονίκη που σκότωσε τον ξενοδόχο στο Μοσχάτο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ποινή 16 ετών με αναστολή επιβλήθηκε στον παραολυμπιονίκη Βασίλη Τσαγκάρη για την δολοφονία του 47χρονου ξενοδόχου, μέσα στο πρακτορείο του στο Μοσχάτο.

Ένορκοι και δικαστές απέρριψαν τους ισχυρισμούς του ότι βρισκόταν σε άμυνα. Κατά πλειοψηφία το δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου. Απορρίφθηκαν επίσης τα αιτήματα για τη χορήγηση άλλων ελαφρυντικών.

Το Δικαστήριο επέβαλε στον κατηγορούμενο τους περιοριστικούς όρους της εγγύησης 10.000 ευρώ, της εμφάνισης μία φορά το μήνα σε ΑΤ και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Παράλληλα το δικαστήριο αποφάσισε να διαβιβάσει τη δικογραφία στην εισαγγελία προκειμένου να διερευνηθούν ευθύνες τρίτων προσώπων. Παράλληλα του επιβλήθηκε αποστέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για 10 χρόνια.

Στην απολογία του στο δικαστήριο, ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε πως διατηρούσε ερωτική σχέση με τη σύζυγο του θύματος. Όπως δε είχε αναφέρει είχε αποφασίσει να «εκφοβίσει» τον 47χρονο, ο οποίος τον απειλούσε όταν έμαθε για τη σχέση του με τη σύζυγο του, και όχι να τον δολοφονήσει.

Υποστήριξε μάλιστα πως το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας βρίσκονταν σε άμυνα. Ωστόσο, σύμφωνα με το κατηγορητήριο και τα όσα ο ίδιος είπε στην απολογία του, αμέσως μετά τους πολυβολισμούς εναντίον του ξενοδόχου, έκλεισε τα ρολά του πρακτορείου του και έφυγε αφήνοντας το θύμα αβοήθητο.

Ξεκινώντας την απολογία του ο κατηγορούμενος, είχε ζητήσει συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος, και είχε εκφράσει την μεταμέλειά του για ότι έγινε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μαρίνα Σάττι: Το «Ζάρι» challenge στο ΟΠΑΠ Game Time – Τι ομάδα είναι (βίντεο)

Το Eurojackpot μοιράζει την Τρίτη 120 εκατ. ευρώ – Στις 21.15 η κλήρωση για το μέγιστο ποσό του παιχνιδιού και το μεγαλύτερο έπαθλο όλων των εποχών στην Ελλάδα

Δολοφονία Λυγγερίδη: Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από την επίθεση στον αστυνομικό – 60 συλλήψεις

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού το όνομά μου» (βίντεο)

Γιγαντιαίο έπαθλο ύψους 120 εκατ. ευρώ στην κλήρωση της Τρίτης – Το μεγαλύτερο έπαθλο που έχουν διεκδικήσει ποτέ οι Έλληνες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr