ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισχυρή έκρηξη στο κτίριο που στεγάζεται η ΔΟΥ Πειραιά – Σείστηκε ο τόπος

Ισχυρή έκρηξη στο κτίριο που στεγάζεται η ΔΟΥ Πειραιά – Σείστηκε ο τόπος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα έξω από κτίριο στη συμβολή των οδών Φιλελλήνων 10 και Νοταρά στον Πειραιά. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, λίγο πριν από την έκρηξη, αυτοκίνητο σταμάτησε στο σημείο και άτομο άφησε στη σημείο κάποιο αντικείμενο.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, που μεταδίδει το ΑΜΠΕ, λένε ότι στις 02.00, πέρασε ένα αυτοκίνητο από την οδό Φιλελλήνων και μόλις έφτασε στο ύψος του συγκεκριμένου κτιρίου, άγνωστος που επέβαινε στο ΙΧ πέταξε εκρηκτικό μηχανισμό.

Στη συνέχεια το ΙΧ αυτοκίνητο, απομακρύνθηκε με μεγάλη ταχύτητα.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στο κτίριο όπου στεγάζονται η ΔΟΥ Πειραιά και γραφεία διαφόρων εταιριών και κυρίως δικηγορικών, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή.

Στο σημείο έσπευσαν, μεταξύ άλλων, άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κυψέλη: Αγόρι 8-9 μηνών το κατεψυγμένο βρέφος μέσα στη βαλίτσα

32χρονη οικιακή βοηθός κατηγορείται ότι έκλεψε κοσμήματα 40.000 ευρώ

Κυψέλη – 43χρονος για σφαγμένο βρέφος: «Ήταν σατανιασμένο, πέθανε και ηρέμησε το σπίτι μας» – Ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων: «Τα άλλα παιδάκια πιθανότατα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης»

«Πρεμιέρα» για την «ΚΟΜΒΟΣ» της ΕΛ.ΑΣ: Με drones, κάμερες και ΑΙ η διαχείριση της κυκλοφορίας

Κυψέλη: Πρώτα έσφαξαν το βρέφος και μετά το κατέψυξαν! Βρέθηκαν ναρκωτικά και σεξουαλικά αντικείμενα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr