ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννος Παπαντωνίου, Δικαιοσύνη, Εξοπλιστικά Προγράμματα, Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, Σκάνδαλο, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η μεταφορά χρημάτων σε δεσμίδες όπως την περιγράφει ο επιχειρηματίας δεν είναι παράνομη ούτε την αρνείται ο Γιάννος Παπαντωνίου» ανέφερε πριν από λίγο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open o συνήγορος του πρώην υπουργού, Αρης Χαραλαμπάκης.
«Το βασικό ζητούμενο είναι από που προέρχονται αυτά τα χρήματα. Αν δεν προέρχονται από παράνομη δραστηριότητα τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα» σημείωσε επίσης και έσπευσε να υποβαθμίσει την σημασία της προφυλάκισης του πρώην υπουργού, σε σχέση με την τελική έκβαση της υπόθεσης, καθώς υποστήριξε ο ότι ο στόχος της ανακριτικής διαδικασίας δεν είναι να αξιολογήσει τη δικογραφία αλλά να συλλέξει αποδεικτικό υλικό.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του, ο κ. Χαραλαμπάκης εξέφρασε εμμέσως πλην σαφώς την έκπληξη του για την απόφαση του ανακριτή να προφυλακιστεί ο Γιάννος Παπαντωνίου καθώς ήδη του είχε απαγορευθεί η έξοδος από την χώρα.
Ωστόσο, ο κ. Χαραλαμπάκης που συναντήθηκε το μεσημέρι στις φυλακές Κορυδαλλού με τον πρώην υπουργό, απέφυγε να υιοθετήσει την άποψη του πελάτη του περί πολιτικών σκοπιμοτήτων λέγοντας ότι ο Γιάννος Παπαντωνίου υφίσταται μια μεγάλη ταλαιπωρία ωστόσο ο ίδιος είναι υποχρεωμένος από την πλευρά του να είναι εξαιρετικά προσεκτικός για τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης που καλείται να κρίνει μια πολιτική υπόθεση.























































